Browse By

Enter Summer Music Festival 2010


Prvog vikenda u kolovozu na splitskim Bačvicama po prvi puta se održava festival urbane glazbe i kulture „ENTER“. Glazbeni program odvijati će se na dvije bine. Main stage nalaziti će se u centralnom dijelu uvale, dok će xSTatic stage biti smješten na zapadnom betonskom platou.
U centralnom dijelu uvale očekuje vas spektakularna bina na kojoj će nastupiti nekolicina najboljih svjetskih house DJ-a. Steve Angello, Tom Novy, Kenny Dope, Alex Gaudino, Kurd Maverick, Bert Bevans samo su neka od imena koja će rasplesati splitske Bačvice, koje su zbog razine mora i pijeska koji miluje stopala, idealne za ovakvo okupljanje mladih.
Kako ne bi sve išlo samo kroz prizmu mixer-a i player-a, tu je xSTatic stage na kojem vas očekuju live koncerti poznatih hrvatskih hip-hop bendova u ranijim večernjim satima.
Elemental, Dječaci, ST!llness, Diyala Upgraded, podržani nastupima najboljih hrvatskih hip- hop, drum’n’ bass i funky house DJ-a, zaduženi su za glazbeni program xSTatic stage-a.
Cjelokupan glazbeni program biti će popraćen dvodnevnim ocrtavanjem graffita, kao i breakdance stage-om otvorenim za sve b-boyeve koji su voljni pokazati što znaju na najvećem ovogodišnjem open air glazbenom festivalu u Splitu.
Sa šankovima u moru i tisućama mladih rasplesanih tijela, Split će barem na ta dva dana uvelike nadmašiti sve ostale razvikane party destinacije!
Dva dana slobode, ljepote i glazbe, dva dana za pamćenje na Bačvicama: „ENTER“.

Program:

Petak, 06. kolovoz:
Main stage:
Tom Novy, Alex Gaudino, Kurd Maverick, Bert Bevans, Chriss Ortega, Homeaffairs, Marc Bucca, RealNess,
xSTatic stage:
Elemental, Dječaci, Bronson & Odie, Voi’sa, D-Gree
Subota, 07. kolovoz:
Main stage:
Steve Angello, Kenny Dope, Bodyrox, Luciana, Michael Mind, Phil fuldner, Underground Control, Vice Vicious
xSTatic stage:
ST!llness, Diyala Upgraded, Roots In Session, Filip Motovunski, Kingston & Venom