Browse By

Emisija elektroničke glazbe na nacionalnoj televiziji (CMC)


Nucleus Tv show, emisija elektronske glazbe, od 19.04. 2011. u večernjem terminu nastavlja s emitiranjem na CMC-u, nacionalnoj glazbenoj TV postaji! Zbog prelaska CMC-a na nacionalnu frekvenciju angažirani su i ovih se dana angažiraju brojni novi suradnici, a novo će uredništvo gledateljima ponuditi programsku shemu koja bi trebala privući široki krug gledatelja bez obzira na glazbene afinitete.
Za sve koji su do sada pratili program CMC-a, vijest je da je uvedeno nekoliko novih emisija, očekuje se velika pozornost gledatelja na emisiju klupske kulture i elektronske glazbe Nucleus. U osvježenom izdanju, a i dalje prepoznatljivog sadržaja uz obavezni live DJ set, gledatelji imaju iznimnu prliku upoznati se sa regionalnom scenom elektronske glazbe. Posebna pozornost usmjerena ja na mlade i neafirmirane kvalitetne DJ-e i producente. Do danas je u Nucleusu putem lokalnih televizija prezentirano preko 60 DJ-a iz cijele regije. Promocija elektronske glazbe, izvođača, party-a, clubbing scene i kulture mladih = NUCLEUS TV show.
Nucleus je do sada ugostio i mnoga renomirana imena: Petar Dundov, Pero Fullhouse, Pacco&Rudy, Ludvig, Go-cut, Hrvoje Golubić, E-Base, Miss. Soulfly, Miss Sunshine, DJ Frx, DJ Max, Sly, Loki, Seraphim Codex, Green Parade, Pips&Kandzija i mnogi drugi.
Urednik Nucleusa je Krešimir Krešić, realizator Vilim Jozić, za marketing i promociju Matej Šilipetar.