Browse By

Elitni švedski futurepop sastav Covenant uskoro u Zagrebu!


Catalyst Infection i renomirana modna marka DIESEL sa velikim oduševljenjem predstavljaju koncert Covenanta – najpopularnijih predstavnika današnje svjetske futurepop scene. Originalni zvuk koji svoje korijene vuče iz klasičnog electropop izričaja, ali i Electro Body Music, te industrial voda, ovaj bend njeguje već gotovo dva desetljeća.
Jedan od koncertno najaktivnijih sastava sa spomenute scene, redovito generira nezaboravne spektakle koje posebice u zemljama zapadne Europe posjećuju gomile vjernih fanova. Covenant su oduvijek bili zanimljivi štovateljima poznatih i kultnih imena poput Depeche Mode, Kraftwerk, Human League, OMD, Pet Shop Boys, Duran Duran, a-ha, Yello i New Order, a u novije vrijeme sve više fanova autora kao što su Moby, Royksopp, Paul Van Dyk, Air i Ladytron u svojoj kolekciji imaju izdanja švedskih pop majstora Covenant i posjećuju njihove koncerte.
Nadolazeći, sedmi studijski album, Modern Ruin, sudeći prema dosadašnjim kritikama, predstavlja još jedno vanserijsko elektronsko izdanje, koje će iznjedriti mnoge hitove koji će se ponovo vrtjeti u klubovima diljem Europe i svijeta.
Navedeni koncert će se održati u sklopu tekuće Modern Ruin turneje, i to u ekskluzivnom ambijentu zagrebačkog kluba Aquarius u petak 09.04.2010. Sve dodatne informacije (poput cijene ulaznice, pretprodajnih mjesta, satnice i sl.) biti će objavljene naknadno. Važno je napomenuti da je ovaj događaj podržan od strane organizacija Elektronski Zvuk i CRO EBM.
Isto tako, u nastavku možete vidjeti spot za jednu od najpoznatijih MTV pjesama Covenanta – Bullet, kao i video za kultnu pjesmu Call The Ships To Port.

Također, u nastavku je priložen i link za video trailer, koji sadrži najavu za aktualno DVD izdanje In Transit, koje je nastalo za vrijeme promocije predzadnjeg albuma Skyshaper.