Browse By

Electronic Carnival 2009 – Spektakl elektronske glazbe ponovo u Mariboru

Maribor će i ove godine biti domaćin spektaklu Electronic Carnival, koji dolazi u svom većem i naprednijem obliku. Zamisao o jedinstvenom doživljaju elektronske glazbe i mističnoga karnevala osnovana je već u 2007 godini. Electronic Carnival nastao je sa željom ostvariti događaj, u kojem može bilo tko promijeniti svoj identitet.
NAGRADNA IGRA
Za Electronic Carnival 2009 dijelimo dvije ulaznice te dvije majice!
Kako se prijaviti?
Pošalji e-mail sa naslovom “Electronic Carnival 2009” na adresu sms@brija.com i osvoji ulaznicu na party! (2 ulaznice, 2 majice)
elcarnival450
Ovogodišnje izdanje Electronic Carnivala odvija se pod pozivom “Prepustite se užitku, nadjenute karnevalsku masku i odaberite svoj identitet”. Više od 30 performera i plesnih akrobata, tehnički dovršeno vizualno i zvučno iskustvo te 40-metarska multidimenzionalna konstrukcija samo su neke od činjenica, koje osiguravaju, da je Electronic Carnival 2009 najnapredniji događaj ove vrste u Sloveniji.
EMINENTNA IMENA ELEKTRONSKE GLAZBE
Electronic Carnival sa odabranim rasponom velikih svjetskih imena elektronske glazbe, zadovoljit će raznolike glazbene ukuse. U 2009 ugostiti će najboljega techno DJ-a na svijetu u 2008 godini, najboljega njemačkog DJ-a po izboru domaće publike i odličnoga zastupnika Swedish House Mafie, koji će svakako biti vrhunac večeri.
Sebastian Ingrosso, DJ, čiji inovativan pristup postavlja nove granice na globalnoj elektronskoj sceni , već niz godina bez daha ostavlja desetke tisuća slušatelja. Njegovo ime sastavni je dio većine vodećih elektronskih događaja, kao što su Sensation White, Global Gathering, Creamfields. Kod nas dolazi u vremenu svoga osobnoga vrhunca stvaranja i osvajanja publike širom svijeta. Sebastian Ingrosso bit će bez sumnje glavni akter ovogodišnjeg Electronic Carnivala.
lineup
Osim švedskom virtuozu moći ćete svjedočiti i umjetninama odličnog španjolskog dvojca. DJ-i Cristian Varela i Bando pripremaju poseban audio doživljaj, koji će biti izrađen pomoću šest gramofona.
Snagu ozvučenja u Lednoj dvorani će testirati još: Felix Krocher – najbolji njemački DJ po izboru domače publike, Marko Nastić i Marko Milosavljevič donose najbolje sa srpske elektronske scene i naravno skup slovenskih predstavnika, koji će i otvoriti Electronic Carnival 2009.
Electronic Carnival 2010 godine i u drugim europskim gradovima
Najnapredniji elektronski događaj u Sloveniji je sa svojom individualnošću intrigirao i međunarodni interes, tako su već u tijeku dogovori za Electronic Carnival i u drugim europskim gradovima.
Velika potražnja za Electronic Carnival 2009
Zbog prošlogodišnjeg potpuno rasprodanog događaja organizator poziva da svoju ulaznicu kupite pravovremeno.
Electronic Carnival 2009
25. 4. 2008 // 21h-6h // Ledna Dvorana, Maribor
Electronic Carnival 2009 line up:
SEBASTIAN INGROSSO// SWEDEN
Švedski talenat, čiji inovativan pristup postavlja nove granice na globalnoj elektronskoj sceni!
CRISTIAN VARELA // SPAIN vs. BANDO// SPAIN
Ekskluzivni set na šest gramofona! Premierno u Sloveniji!
FELIX KRÖCHER // GERMANY
Izabran za najboljeg nacionalnog DJ-a!
MARKO NASTIĆ // SERBIA
MARKO MILOSAVLJEVIĆ // SERBIA
MIKE VALE // SLOVENIA BRLEE // SLOVENIA CHIKO // SLOVENIA
Cijene ulaznica:
PREDPRODAJA EXTRA: 24 EUR
PREDPRODAJA: 28 EUR
NA DAN: 34 EUR
VIP ULAZNICA: 50 EUR