Browse By

Ekskluzivna pretpremijera novog albuma Depeche Modea

Tjedan dana prije izlaska albuma Sounds Of The Universe fanovi Depeche Modea imat će priliku u utorak 14. travnja u zagrebačkom klubu Sax u cijelosti preslušati novi dugosvirajući materijal elektro velikana.
Depeche Mode jučer su širom svijeta u prodaju pustili prvi singl sa svog nadolazećeg albuma Sounds Of The Universe. Singl Wrong izdan je kao običan i maksi singl te kao 7-inčni kolorni vinil. Maxi singl uz album verzije sadrži i četiri remiksa, redom iz ruku uglednih imena svjetske elektro scene: Trentemøllera, Thin White Dukea, Magde i kolaboracije D.I.M. vs Boys Noize. Na običnom singl izdanju hitu Wrong društvo pravi Black Light Odyssey remiks pjesme Oh Well, dok su na pravom fanovskom crvenom 7-inčnom vinilu predstavljene te dvije pjesme u regularnom album izdanju i editu. Dvanaesti dugosvirajući materijal Depeche Modea izaći će 20. travnja, a Tour Of The Universe, s Tuborg Green Festom 09 kao jednom od stanica, započet će koncertom za zagrijavanje u Luxemburgu 06. svibnja, pa nas sve zajedno očekuje intenzivan depešovski period.
depeche mode
Hrvatska je već odavno spremna za nastup Depeche Modea 21. svibnja na Tuborg Green Festu 09 u zagrebačkoj Areni. Naime, ulaznica za festival više nema u slobodnoj prodaji, a prestalih 650 traženih papirića može se osvojiti u nagradnoj igri Tuborga. Situacija s ulaznicama još je jednom potvrdila status Depeche Modea među hrvatskim ljubiteljima elektro zvuka, pa su Dallas Records i Tuborg za njih odlučili organizirati pretpremijerno slušanje albuma Sounds Of The Universe. Tjedan dana prije izlaska albuma, u utorak 14. travnja u 18,00 sati, u zagrebačkom će klubu Sax fanovi Depeche Modea imati priliku u cijelosti preslušati njihov novi materijal, a za taj ekskluzivni događaj potrebno je prijaviti se na www.tuborg.com.hr . Prvih 70 prijavljenih dobit će e-mail s brojem koji će im poslužiti kao ulaznica u Sax, s uključenom konzumacijom jednog Tuborga.
Novi će se album Depeche Modea, ali i ostala izdanja vezana uz Sounds Of The Universe, od 20. travnja moći kupiti u Dallas Music Shopovima u Zagrebu – Masarykova 6, Rijeci – Splitska 2a, Splitu – Narodni trg 14, Zadru – Široka ulica 2 i Čakovcu – Kralja Tomislava 7.