Browse By

Ekskluzivna novi spot Michael Jacksona – Hollywood Tonight premijerno na MTV Kanalu


U nedjelju, 13. ožujka, u 12:00 na MTV-ju  ne propustite ekskluzivnu premijeru spota za singl „Hollywood Tonight“ kralja popa Michael Jacksona!
Singl „Hollywood Tonight“, koji je USA TODAY etiketirao kao stvar „s neodoljivim prizvukom hita Billie Jean“, nastao je  tijekom rada na albumu Invincible. Pjesmu je 2007. godine napisao Michael Jackson u suradnji s Bradom Buxerom, dok produkciju singla „Hollywood Tonight“ potpisuju Teddy Riley, Michael Jackson i Theron „Neff-U“ Feemster.
Spot prati mladu djevojku koja se iz malog mjesta u Americi seli u Hollywood, jureći za svojim snovima. Intimna priča o talentiranoj plesačici zapravo predstavlja bitku koju svaki umjetnik mora dobiti na putu do ostvarenja svojih ambicija.
Glavnu ulogu u spotu igra Sofia Boutella, plesačica koju su do sada angažirale najveće glazbene zvijezde poput Madonne i Rihanne. Redatelj Wayne Isham, koji je 1995. godine svoj redateljski pečat dao spotu za stvar „You Are Not Alone“ M. Jacksona, posljednjim kadrovima u spotu za „Hollywood Tonight“ vraća nas pred Pantages Theater gdje se saga o talentiranoj plesačici završava.
Podsjećamo – posthumno objavljeni album MICHAEL, koji se na tržištu pojavio u prosincu 2010. godine, ubrzo je dobio status jednog od najprodavanijih izdanja u prošloj godini. U prilog činjenici da je MJ i dalje jedna od najvećih pop-ikona govori i podatak da je MICHAEL do sada dostigao platinastu tiražu u čak 17 zemalja.
Ekskluzivna premijera: Michael Jackson – Hollywood Tonight
Nedjelja, 13. ožujka, u 12:00 samo na MTV-ju!