Browse By

Eastwest Beach Club Dubrovnik Grand Opening

Eastwest-Beach-Club-Dubrovnik
Eastwest Beach Club u Dubrovniku doživio je “facelifting” interijera, a programski će ove godine biti puno zanimljivijih gostovanja. Tu su novi razglas i svjetlosni efekti, plesni podij je proširen, a zvuk je izoliran kako bi se moglo nesmetano plesati do ranih jutarnjih sati na jednoj od najljepših europskih plaža.
Još jedan novitet sistem zatvaranja kluba u slučaju lošijeg vremena, kada se klub zatvara sa svih strana, te postaje (ne)običan noćni klub.

Program

Program je pojačan sa novim rezident DJ-evima iz Španjolske i Hrvatske koji će gostovati kroz cijelu sezonu, i mijenjati će se po potrebi. Jedan od njih je Dani Masi, dugogodišnji favorit kluba, koji trenutno uživa u lenti jednog od najboljih u Španjolskoj.

Sama plaža je također dobila novi val svježine, što pijesak, što nova terasa koja se nalazi ispred samog kluba, stvorena u svrhu hedonizma, i sve je spremno za uživanje na plaži, ali i za nekoliko velikih party-a koji će se tamo održati.

Miss Mavrik na otvaranju kluba

Jedino što ostaje je najaviti samo otvaranje kluba koje će se održati u subotu, 30.04. kada dolazi specijalni gost iz Engleske, prekrasna DJ-ica Miss Mavrik. DJ-ica i producentica sa dugogodišnjom rezidencijom po londonskim klubovima i Ibizi pokušat će razveseliti svojim nastupom na otvaranju.
Cijena ulaza će biti simboličnih 50 kn, te ukoliko dođete do ponoći, ljubazno osoblje će vas poslužiti besplatnim pićem.