Browse By

Dub Meeting večeras u Mastersu

Sa zadovoljstvom najavljujemo drugi International Dub Meeting, ovoga puta zabavljati će vas gosti iz Francuske. Riječ je o jednim od najaktivnijih producenata francuske reggae/dub scene, Webcam HI-FI i Weeding Dub sa gostujućim vokalom Humble –I. Kao domaći support nastupaju domaćini iz Mastersa, Digitron Sound System.
Zbog malog kapaciteta kluba, broj ulaznica ograničen je na 100, tako da vam toplo preporučamo da se požurite i dođete ranije do kluba.
WEBCAM HI-FI
Čovjek koji već dulje vrijeme izdaje na svom labelu (Webcam HI-FI), uvijek u suradnji sa raznim vokalima. Surađivao je sa ljudima poput Earl Sixteen (JA), Tony tuff (JA), Carlton Livingston (JA), Ranking joe (JA), Anthony John (JA), Nya Azania (UK), Sista Widey (UK), Kenny Knots (UK), Tena stelin (UK), Madu (UK / Vibronics Crew), Jah Marnya (UK), Humble I (UK), Kiko ( Fr / No More Babylon), Naïma ( Fr / Dubians). Uskoro mu izlazi i album, takozvani showcase koji će uvelike prezentirati njegov dugogodišnji rad sa prethodno nabrojanim izvođačima.
WEEDING DUB
Producent koji je većini publike poznat po svome albumu ‘Steppaactivism’ kojeg su ga remixirali svi eminentni producenti uk/dub scene. Ovog puta Weeding Dub nam predstavlja svoje novije radove, odnosno materijale koji će se moći pronaći na njegovom novom albumu koji se očekuje proljeće 2009. Ono što treba naglasiti je da radi live dub mix (live act), te na taj način uživo dubbira, te mixa svoju glazbu! Osim toga, u zadnje vrijeme se sve više pojavljuje na drugim labelovima sa svojim vrsnim melodikaškim dionicama (Controltower Records).
HUMBLE-I
Humble- I je vokal rođen na Jamajci, u mladosti sa roditeljima se odselio u Englesku, no splet okolnosti ga vodi u Francusku. Kako sam kaže već dvadeset i pet godina pjeva ljudima, čini ih sretnijima, ukazuje na opresiju te ih pokušava natjerati da progledaju svojim očima i vide šta se zapravo događa oko nas. Surađivao je sa brojinim ljudima sa UK scene od Twinkle Brothersa, Mad Professora, Black Steela, Jerry Lionsa. U zadnje vrijeme radi sa Webcam HI-FI, Weeding Dub i Manutension.
DIGITRON SOUND SYSTEM
Još jednom će vas ugostiti na svom dub događanju, no ovog puta sa naglasakom na goste. Isto tako spremaju pregršt novih tunova i dubplatova (što tuđih, što svojih). Digitron Sound System najavljuje i svoje prvo izdanje na DIGITRON RECORDS ft. Radikal Dub Sound & Ras T-weed. Osim toga, planira se i ljetna turneja, te puno nastupa u Zagrebu tokom proljeća.
2nd INTERNATIONAL DUB MEETING!!
Subota, 28. veljače, 2009.
Masters (Ravnice b.b.)
Upad : 45 kn,
Ulaz od 22h-05h.
Linkovi:
www.myspace.com/digitronsoundsystem
www.myspace.com/humblehi
www.myspace.com/weedingdub
www.webcamhi-fi.com
www.myspace.com/webcamhifi
www.attack.hr