Browse By

Doček nove godine u zagrebačkom Hemingway Baru

ny-hbar
Hemingway Bar Zagreb i ove godine predstavlja tradicionalno najbolji doček Nove godine u Zagrebu. Iz godine u godinu nastojimo ponudu prilagoditi gostima kojima je glavni cilj u Novu ući u krugu prijatelja uz vrhunsku atmosferu, raznoliku ponudu pića i glazbe – poručuju organizatori. Također, broj karata je ograničen kako bi se spriječilo stvaranje neželjene gužve i gostima omogućio komfor tokom cijele noći.
Impresije sa dočeka proteklih godina bile su izvrsne, a širile su se i izvan granica zemlje što je rezultiralo dolaskom mnogih stranaca iz cijele Europe, ne samo na proslavu novogodišnje večeri već i na partye organizirane tokom godine.
Ovogodišnji glazbeni program, osmišljen od strane DJ-a i producenta Hemingway Barova Joe2Shine-a, sastavljan je u skladu sa preferencijama gostiju pa će se tako na listi naći najnoviji hitovi svjetskih top lista te svima poznati hitovi kako hrvatske tako i strane glazbe. S obzirom da svake godine nastojimo izmijeniti program uvođenjem posebnog iznenađenja tako smo i za nadolazeći doček pripremili glazbeni Countdown show! Riječ je o posebnom odbrojavanju kojim ćemo naše goste uvesti u Novu 2010. koristeći specijalne efekte i prirediti im idealan provod koji će potrajati dugo u noć.
U sklopu dočeka 2010. biti će ponuđeno:
99,00Kn
– ulaz
– welcome drink
– vodka Smirnoff s cranberryem ili Red Bullom
– za 10 kupljenih karata – boca Smirnoffa + 2 porcije taquitosa
349,00Kn
– ulaz
– rezervacija stola
– finger food menu cijelu noć
– cca 7-8 boca alkoholnog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff, Bacardi, Freixenet, Pommery)
– sokovi po izboru
– cijena od 349,00Kn predstavlja budget za piće koji društvo ima na raspolaganju
– u tom iznosu uzvanici mogu odabrati i druga pića
Informacije i rezervacije:
+385 98 273 116
+385 98 980 5000