Browse By

Doček Nove godine 2010. u Rijeci

Happy_New_Year
Budući da smo informaciju da će se Riječanke, Riječani i njihovi gosti od 2009. godine oprostiti uz Momčila Bajagića Bajagu i »Instruktore«, te splitsku grupu »TBF« apsolvirali još ljetos, dvadesetak dana uoči ulaska u 2010. vrijeme je za nastavak priče o dočecima Nove godine u gradu Rijeci. Kada je klupska ponuda u pitanju, situacija se najjednostavnije može opisati slijedećim riječima – koliko klubova, odnosno kafića, toliko i dočeka – piše Novi List.U ugostiteljskom kompleksu Terminal u novu 2010. godinu gosti će moći ući na »obje razine«, odnosno steak restoranu i lounge klubu. U potonjem će se tako od 21 sat moći zabaviti uz vesele i vruće house ritmove londonskog DJ-a i producenta DJ Silkyja koji će u Terminalu predstaviti svoj house projekt Seminal Grooves, a zatim i Lucu Montecchija te rezidenta kluba DJ-a Chiwea. Cijena ulaznice od 11. do 26. prosinca je 120 kuna, do 30. prosinca pak 150 kuna, na Silvestrovo 180 kuna, a osim ulaza u cijenu je uključen i pjenušac dobrodošlice, kanapei te voćne plate. Što se tiče restorana, za cijenu od 650 kuna zainteresirani će moći uživati u bogatom i raznovrsnom ribljem i mesnom meniju.
Terminal-Club-otvorenje
Četvrtu Novu godinu zaredom slavit će se i u Stereo dvorani u kojoj će doček obilježiti house glazba.
– House doček u Stereu je postao prava tradicija. Ove godine smo tako u najluđoj noći posegnuli za četiri najjača riječka »jahača gramofona« – Marka Asha, Boo Dalea, Amora i Fryera. Cijena ulaznice je vrlo popularnih 50 kuna, a kao i svake godine vrata otvaramo u 23 sata. Zatvaramo ih pak kada prvi dan nove već bude duboko svanuo – najavio je Simon Dejhalla, vlasnik Sterea.
Također, četvrtu godinu zaredom feštat će se i u Indigu.
– Indigo već tradicionalno priređuje spektakularni doček Nove godine. Vrhunske delicije iz naše kuhinje uz birana pića i odličnu glazbu jamstvo su nezaboravnog provoda. Ove godine tako pripremamo bogatu novogodišnju večeru u pet sljedova, bocu pjenušca i vrhunski program po vrlo povoljnoj cijeni koja do 15. prosinca iznosi 400 kuna po osobi, a nakon toga 50 kuna više. Broj gostiju je limitiran – govori Ivan Petrić dodajući kako je svečana večera predviđena u vremenu od 20 do 23.30 nakon čega počinje novogodišnji program u kojem sudjeluju Dejan Lazarević s orkestrom, DJ-i Ivan Mastermix, Denis i Tommy Marquez, kao i gosti iznenađenja, plesačice i plesači.
»Drumbastično novo leto« dočekivat će se, nadalje, u novom klubu Gruw na Mlaci, čije otvorenje očekujemo ovoga petka.
– Glavni gosti novogodišnje proslave u klubu Gruw su kultni zagrebački drum’n’bass dvojac Juice & Gekko iz skupine »Bassinvaders!«, jednog od najprepoznatljivijih brendova hrvatskog clubbinga, a koji već sedam godina s velikim uspjehom nudi drum’n’bass i breakbeat glazbu domaćoj i stranoj publici. Osim drum’n’bassa i breakbeata, na repertoaru će se naći i dubstep, garage, grime, nu skool breaks i dancehall uz podršku mladih riječkih DJ-a Svena Nalisa, Rottena, Garizlea i gosta iznenađenja – najavljuje Arsen Pavešić, jedan od voditelja kluba u kojemu će se najluđa noć u godini slaviti od 21 pa sve do 6 ujutro. Ulaznica za »Drumbastično Novo Leto« iznosit će 50 kuna, a za dodatnih 10 moguće je rezervirati VIP stol s besplatnim šampanjcem. Mjesto će biti moguće rezervirati i u klubu Teuta gdje će se za 100 kuna nuditi piće dobrodošlice i šampanjac, a svirat će DJ Flash. Nadalje, novogodišnji program već su pomno smislili i voditelji kluba La Noche na Preluci u kojemu će se moći uživati u dvije vrste aranžmana.
– Broj karata za »privee« bit će limitiran na 150 i to po cijeni od 190 kuna i u trajanju od 22 do 3 sata ujutro, nakon čega se show seli u veliku sobu. Uz sexy show by Cathy Fox dance group za muziku će biti zaduženi i talijanski DJ Joio aka Gio Da Soul, zatim Pacco & Rudy B, Sebb d’Groove, Cayman te MC Lima LP – najavio je Gianni Glavina dodajući i kako će ulaznica za »main room« biti 50 kuna, a za zabavu će ondje, uz nabrojene, od 22 sata biti zaduženi i DJ-i System Divine, Mystic i Dawizz.
palach_rijeka
Proslava Nove godine u pravom rock raspoloženju – ono je što garantira klub Palach gdje se na Silvestrovo priprema velika rokerska zabava uz poznate riječke bendove.
– Dok je u prve dvije prostorije za muziku i zabavu zadužen Lerga, u trećoj se redaju »Bruno«, »P.A.D.R.E«, »Disco’n’action«, »Fit« i DJ Rotten. Gosti će se moći počastiti na šarolikom švedskom stolu punom pive, vina i sendviča. Upad za članove je 100 kuna, a za obične smrtnike 50 kuna više. Na Silvestrovo otvaramo u 17 sati, a karta će na taj dan za svih biti 200 kuna, bez obzira na članstvo, poručuju iz Palacha.
Doček Nove godine organizira se i u nedavno otvorenom klubu Gekko na Mlaki. U prostoru bivše Booke, odnosno Filtera fešta će početi u 22 sata, a ekipu će zabavljati porečka grupa »Cirkus«, Filip Motovunski, Simple Craft i DJ Antwone. Cijena »upada« na tulum stoji 60 kuna u pretprodaji, te 70 na Silvestrovo.
Na drugom kraju grada, u Jazz tunelu, ispraćaj stare godine odvijat će se uz prigodnu glazbenu podlogu za koju će biti zadužen gospodin Smeđi Šećer. Doček 2010. bit će zatvorenog karaktera, a »ulaznice« po cijeni od 199,99 kuna u prodaju kreću ovog tjedna. S obzirom na veličinu kluba, broj sretnika koji će Novu dočekati u Tunelu ograničen je na 90.
Zatvoren doček organizira i River Pub u kojem će na Silvestrovo, od 21 sat na dalje, posjetitelje zabavljati riječka grupa »Kantriders«, te istarski DJ Mille i to za 150 kuna.
Posjetitelji kluba Discordia u 2010. će ući uz »electro« doček koji će trajati od devet navečer do šest ujutro. Za glazbeni dio novogodišnjeg programa bit će zaduženi DJ Alen Sforzina, DJ Arszenik, DJ Dolittle te članovi Underground Skya – Tom Jay i Rosho.
Piše: Dea DEMIĆ, Ivana KOCIJAN, NOVI LIST.hr