Browse By

DMSR ovog petka u klubu Lemon


DMSR je klupska večer kojom veličamo zlatno doba glazbe i tehnologije kasnih 1970ih pa sve do zalaska 1980ih godina: masni arpeggio-Moog Giorgio Morodera, Larry Levanov garage disco groove, robo-mantične synth sekvence Kraftwerka, bombastični TR808 kikovi Egyptian Lovera te Princeovi minimal Linn-drum aranžmani, samo su neke od poslastica sa vinila koje će za vas selektirati naši disko jockeyi.

Petak, 07.10. 2011.  DMSR
Lemon klub, Zagreb
23:00-04:00
upad 20 kn

U ovu sezonu kreću Labosh, Qwerty i Le Chocolat Noir, koji su već više od deset godina prisutni na zagrebačkoj i svjetskoj sceni kao DJ-i, producenti, promotori i ovisnici o vinilu.
Le Chocolat Noir, poznatiji kao Yas, producira vokalno-elektronsku glazbu te surađuje sa Zarkoffom kao electro/EBM duet Florence Foster Fan Club. Njegov zadnji single “Bitter Sweet” izdan je na domaćoj Home Made Electronica etiketi. Le Chocolat Noir vodi i emisiju Disco Panonia na Intergalactic FM, te klubski program istoga imena. Labosh i Qwerty surađuju na nizu projekata, ranije kao Breakalicious crew, kasnije zajedničkim programom u klubu Funk i na raznim izdanjima zagrebačke Egooboo.bits etikete.
Posljednji Laboshev projekt “Loop Chamber Music” snimljen je  sa jazz gitaristom Ivanom Kapecom prošle jeseni, dok Qwertyeve zadnje dvije ploče možete potražiti u katalozima britanskih Rottenrow i Breakin’ Records, na kojima surađuje s electro producentom iz DMX Krewa.