Browse By

Djed Mraz ovog Božića u Aquariusu


“Ho, ho, hoopa cupa!”, uzvikivati će Djed Mraz ovog Božića u Aquariusu! Sound Designers ekipa, naime, i ove je godine u goste pozvala zločestog djedicu, koji želje ispunjava samo nestašnim dečkima i curama. A Naughty Santa zna što vi želite! Sve vaše prljave, erotične i seksepilne želje stavite na listu i pravac do Aquariusa po naaajbolje ovogodišnje darove!
SPECIAL CHRISTMAS OFFER: JUMBO kokteli 80 kuna / Pozivnica vrijedi za dvije osobe do 01:00 sati
Nestašne djevojke djedica će posjesti u svoje krilo i poprašiti po zločestoj guzi. J A bad, bad Santa mislio je i na nevaljale dečke, pa je u saonicama sa Sjevernoga pola dovukao svu silu sexy Santa`s girls & dancers!
U zimskoj, božićnoj atmosferi Aquariusa vaši dizajneri zvuka pobrinuli su se da usred kluba pada i snijeg, i to ne onaj koji vam ledi kosti. Na A 1 flooru specijalni, božićni all nighty set priredit će Martyn Negro, dok će naša Santa Queen Lady Suub@ru paliti vatru na A2, zajedno s Deejay Iggy-jem! Na istom flooru čeka vas najluđi MC, ovoga puta u ulozi zločestoga djedice, vaš dobro znani Marko Petar Orešković!
U sklopu Aquariusove specijalne božićne u ponudi su jumbo cocktaili za samo 80 kuna, i to, naravno, samo za one najnestašnije! Ne zaboravite, Naughty Santa ispunjava vaše sexy želje, zato ne propustite Božić u Aquariusu!