Browse By

DJane Gaby večeras u klubu La Noche

Truesound Entertainment, prva hrvatska DJ booking agencija osnovana prvim danom ove godine, pokreće organizaciju evenata s karakterom internacionalnih DJ bookinga te je cilj organizirati evente s naglaskom na njihovu povezanost. Ovaj event dio je Truesound turneje za 2010. godinu koja će se održati u klubovima diljem jadranske obale tijekom proljeća i ljeta te zime.
Agencija s ponosom predstavlja nadolazeći event koji će se održati 23. travnja, u petak, u klubu La Noche na Preluku na kojem će predstaviti gošću, žensku DJ zvijezdu iz Slovenije – DJane Gaby. Slovenska DJ-ka će za ovu priliku pripremiti jedinstveni DJ set koji se proteže od deep psytrancea pa do poletnog jutarnjeg psytrancea, s groovy beatovima i ambijentalnim pejzažima te progresivnim elementima.

Ona najviše preferira stvoriti energiju na plesnom podiju te zahuktati atmosferu rano u zoru s prvim zrakama sunčeva svjetla, a o čemu svjedoči i njezina DJ karijera koja je započela prije 15 godina u Sloveniji, gdje je počela voditi prvu Psytrance radioemisiju te je nakon toliko vremena i dalje zanesena kvalitetnim trance soundom. Nakon nekog vremena, Gaby je sa svojo prijateljicom osnovala organizaciju World of Trance i počele su organizirati partije diljem Slovenije. Nakon pet godina, otišla je u Beč, gdje je počela voditi evente pod nazivom Chillospheric Room koji su nalik malom obiteljskom okupljanju. Do sada je svirala po cijelom svijetu od: Australije, Thailanda do Kariba, Nizozemske, Portugala, Italije, Velike Britanije, Njemačke, Austrije, Švicarske, pa sve do Hrvatske i Slovenije gdje je od strane publike izuzetno rado viđena gošća.
Na ovom partiju Slovenskoj DJane Gaby potporu pumping i energičnim setom omogućit će DJ Alex Ivanov, voditelj i urednik radioemisije Euforija na radio Trsatu 87,6 Mhz, svojevrsnog branda u kojoj je ugostio eminentna imena hrvatske i svjetske house DJ scene. On je DJ koji je okrunio svoju prošlogodišnju sezonu u Austrijskom klubu Auslage te DJ kojeg ste mogli vidjeti i čuti od novina dnevnog tiska do Playboya pa do svjetski poznatih inozemnih radiopostaja. Na rasporedu DJ-ova za DJ pultom naći će se isto tako članovi Truesound Entertainment ekipe koji će se pobrinuti za izvanredan provod do ranih jutarnjih sati, a to je riječki DJ Tommy Marquez koji će šampanjcem i plesnim ludilom uveličati ovaj event te DJ Attilio Pessi, koji se može pohvaliti gažama i izvan domaćih granica, a i time što je svirao uz svjetska imena kao što je Chris Liebing, Alexander Kowalski, Lars Klein, Ade Fenton, Alex Bau, Ben Long, Trevor Rockcliffe, Petar Dundov, Flash Golden, Virgin Helena.
Za zagrijavanje na plesnog podija bit će zadužena mlada pobjednica DJ natjecanja Miss Kiky. Sve posjetitelje dočekat će piće dobrodošlice, a prvih 30 dobiti će posebno CD izdanje Euforija mixa by DJ Alex Ivanov.
Pokrovitelji eventa su: Radio Trsat, RiTV, MTV Adria, Izlasci.net, Brija.com, Jacbri.com.