Browse By

DJ Trus’me u Terminalu


U Terminal klubu će u četvrtak 14.01. gostovati DAVID JAMES WOLSTENCROFT aka TRUS’ME, DJ i producent iz Manchestera, premijerno dolazi u Hrvatsku. Radi se o izuzetno traženom i talentiranom DJ-u koji vješto spaja deep, soulful house, disco, afro, soul i još mnogo toga…
Pod utjecajem toplih analognih zvukova Detroit housea. Posljednjih nekoliko godina Trus’me je postao vrlo zapaženo ime na globalnoj house sceni. Vlasnik je izdavačke kompanije Prime Numbers čije se ploče odmah rasprodaju pri svakom novom izdanju. Gilles Peterson, utjecajni DJ i voditelj emisije “Worldwide” na BBC Radio1, kaže za stvar “Nards” od Trus’me-a : “Da je ikada house ploča bila snimana samo za mene, ona bi zvučala upravo ovako.”

Trus’me upravo promovira novi album “In The Red” na kojem gostuju izvođači poput Amp Fiddler, Dam-Funk, Paul Randolph i Pirahnahead. ”
Dokaz da se radi o vrlo traženom plesnom zvuku dobiti ćete kada zavirite u Trus’me dj kalendar i vidite da gostuje u nekim od najboljih house klubova u svijetu, poput kluba Djoon u Parizu ili Cielo u New Yorku.