Browse By

DJ radionice u bjelovarskom klubu mladih

U sklopu kulturno – edukativnog programa za mlade, bjelovarski klub mladih 3. veljače 2009. počinje sa provedbom DJ radionica. Organizatori ističu kako im je čast surađivati sa Robertom Imbrišićem iz Bjelovara te na taj način ljubiteljima elektronske glazbe omogućiti njihov razvoj i dodatnu edukaciju.
Robert Imbrišić se produkcijom bavi od 1993. kada je izdao prvo izdanje na vinilu i svirao na prvim rave partyima (Future Shock) dok se dj-ingom bavi od 1998. Pokretač je projekta pod nazivom Euphoria te je pod tim imenom organizirao velik broj partya, neke legendarne i u Bjelovaru sa poprilicnim brojem svjetskih gostiju (Toni Rios, Circulation, Asad Rizvi…).
Djelovao je i kao rezident klupskog programa Perfection (voditelj Petar Dundov), koji se održavao u Bestu (3 godine) i Otv klubu (2 godine) gdje je također svirao na mjesečnoj bazi. Od velike je važnosti spomenuti i ostale relevantne hrvatske partyje (MTV Valkana Beach, Gate Dubrovnik, Carnival Party Rijeka i mnogi, mnogi drugi ). 2006 godine pobjeđuje u Hrvatskoj na izboru za najboljeg producenta u organizaciji Heiniken Thirst Studia te odlazi u Los Angeles gdje surađuje sa jednim od poznatih producenata ( BT – Brian Transeau).
Naredne 2007. godine odlazi na svjetsko Thirst natjecanje gdje se među 9 natjecatelja borio za titulu, no na njemu, nažalost ne pobjeđuje. Natjecanje se održavalo u najpoznatijem klubu u Las Vegasu ( Tao Club ), gdje je host programa bio Kanye West, a među ostalim gostima istaknimo i Paul Oakenfolda, Gabriela & Dresden …
Program:
( 3.2. utorak) vrijeme: 19.00 – 21.00
– Upoznavanje polaznika, određivanje stupnja znanja i njihovog načina rada, teorija iz koncepta „dj” ( tko je dj, koja je svrha bavljenja dj-ingom, kratko o povijesti dj-inga, uloga dj-a kao glazbenika u modrenom društvu, utjecaj na glazbenu industriju )
(5.2. četvrtak) vrijeme: 19.00 – 21.00
– Upoznavanje polaznika sa dj-opremom programima i načinima/vrstama rada
(10.2. utorak) vrijeme: 19.00 – 21.00
– Tehnike dj-inga, praktičan rad na profesionalnoj opremi, uključivanje polaznika u praktični dio ( dj set )
(12.2. četvrtak) vrijeme: 19.00 – 21.00
-Analiza dj seta, uključivanje polaznika u praktični dio (intenzivan rad sa opremom)
(17.2. utorak) vrijeme: 19.00 – 21.00
– Praktični dio ( vježbe, intenzivan rad sa opremom, analiza usvojenog programa, usmjeravanje polaznika prema što kvalitetnijem radu i stvaranju glazbenog mixa )
Važno je napomenuti kako će se najveći dio radionica bazirati na praktičnom radu. Cijena svih radionica iznosi 200kn.
PRIJAVE:
Na radionice se možete prijaviti tako da pošaljete e-mail na bjuuum@gmail.com ili na facebook (Bjelovarski klub mladih) do 2.2.2009. (ponedjeljak).
Prijava treba sadržavati:
– ime i prezime
– godinu rođenja
– broj mobitela
– e-mail
– kratak opis rada ukoliko se duže bavite dj-ingom ( oprema koju koristite, programe u kojima radite, vrstu glazbe koju puštate, da li ste nastupali na nekom događaju i s kime ste do sada surađivali )
– očekivanja od radionice i svrha vašega bavljenja dj-ingom (napredovanje, stvaranje karijere ili samo hobi).
Za više informacija posjetite: www.bjum.org.