Browse By

Discotheque Riva poklanja doček 2013.

DR 2012_web_photo_4 (by Zvonimir Barisin)
U samom srcu Splita, na platou nadomak Rive u ovo blagdansko vrijeme svojim se zanimljivim programom na listi željenih novogodišnjih dočeka  istaknuo InBox bar, spreman da u 2013. Splićane i njihove goste uvede u što boljem raspoloženju.
Na atraktivnoj nezaobilaznoj lokaciji splitskog nadhodnika koji plijeni pozornost kako maštovitim modernim uređenjem tako i smještajem nadomak gradske luke odakle puca najljepši pogled na otoke, smjestio se InBox barnovo mjesto za izlazak u gradu Splitu. Upravo na tom novouređenom platou, ispred InBox bara Discotheque Riva će dodatno rasplamsati mediteranski temperament besplatnim novogodišnjim dočekom na otvorenom u ritmu fantastične plesne glazbe.
Očekuje vas glazbeni program: Studio 54, disko hitovi iz 70-tih & 80-tih za koji će se pobrinuti Big R koji će ujedno odraditi 4-satni set, dok će se za profinjeni house zvuk pobrinuti domaća provjerena Acilectro ekipa; Pille, Lushi i Feta.
Big R se već 16 godina bavi elektronskom glazbom, što kroz rezidencije u klubovima poput Ritmo Latino u Novom Sadu i Maximusa u Kotoru, što kao izvršni producent Dance Arene na EXIT festivalu. Nastupao je kao podrška velikim DJ zvijezdama poput Axwella, Fedde Le Granda, Martin Solveiga, Stevea Angela ili Sebastiana Ingrossa.
Domaći producenti Acilectro etikete i uzdanici splitskog elektronskog zvuka Pille, Lushi i Feta dobro su poznati plesno orijentiranoj publici i nije upitno da ćemo se pod njihovim vodstvom svi jednako dobro zabavljati.
Osim za Novu Godinu, Discotheque Riva i InBox bar pozivaju sve vas željne dobre zabave i za Badnjak, gdje će se osim Božića, slaviti i rođendan rezident DJ-a Discoteque Rive Pille-a. Posjetitelje očekuje Acilectro ekipa za pultom, piće dobrodošlice, finger food i obilje poklona tijekom cijele večeri.
Novogodišnji besplatni party u režiji Discoteque Rive u slučaju lošeg vremena premiješta se preuređeni zatvoreni interijer InBox bara, u kojem će se novogodišnje slavlje nastaviti i u ranim jutarnjim satima.
Svi ste pozvani, dočekajmo Novu Godinu u što većem broju, veseli, nasmijani i rasplesani.