Browse By

Diggarama predstavlja Waldhaus

Diggarama 5. veljače u Aquarius dovodi jednog od najdragocjenijih talenata hard techno scene e koji će vam prirediti divlju zabavu, razuzdani ples i kolektivnu euforiju.
Waldhaus je svirao je po cijeloj Europi. – Nizozemska, Belgija, Njemačka, Mađarska, Malta, Slovenija, Španjolska, Austrija, Litva, Ukrajina… I mnoge zemlje tek dolaze na red kako bi bile počašćene Waldhausovim specifičnim, brzim i žestokim zvukom. U svakom nastupu odvodi svoju publiku do samih granica pa i preko njih što objašnjava terminom “Borderline Techno” začinjenim industrial i hardcore okusom. Njegov moto je jednostavan: “Uvijek možeš stvari pogurati jedan korak naprijed!”, a to i dokazuje.
Waldhaus poručuje: “Nitko neće biti pošteđen!”, a kaže se tko preživi pričat će – neće. Što se dogodi u Aquariusu, ostaje u Aquariusu. Neka vrijeme stane… a sve ostalo i tako nije bitno te noći. Yes… we rave!
Uz njega nastupaju: Blurix (Random Access Rec. / Glorio Music / Diggarama), Guido (Beast Music / Diggarama), Mad As Hatter, Diggarama Team (DraCo vs. Blurix / Diggarama)