Browse By

Depeche Mode tribute band stiže u zagrebačku Tvornicu kulture

Ponajbolji Depeche Mode tribute band na ovim prostorima, novosadski Gift, stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu 23. siječnja 2016. Bend Gift u startu je stekao status klupske atrakcije, kako kvalitetnim izvođenjem hitova benda Depeche Mode, Cure, Pulp ili David Bowiea, tako i autentičnim i ekscentričnim scenskim nastupom.
Nakon gotovo šest godina od zadnjeg zagrebačkog posjeta kada su u klubu KSET rasprodali koncert, Gift se vraća u našu metropolu još jednom izvodeći zahtjevan repertoar Depeche Modea, jednog od najvećih bendova današnjice. Frontmen Jovan Matić je jedno vrijeme živio u Londonu gdje je usavršio svoj britanski izraz u lokalnim klubovima što je doprinijelo da bend postigne vrhunski nivo izvođenja i jaku karizmu na sceni. Zaštitni je znak benda i pjevač karakterističnog dubokog glasa te zanimljivog scenskog nastupa.
Više od desetljeća predanog rada i nastupa po cijeloj regiji dovoljna su referenca za posjetiti nastup benda koji je među najboljim tribute bandovima na ovim prostorima. Gift u Tvornicu kulture donose brit glam duh i avangardni performans, a ovaj odličan Depeche Mode tribute band uz veliku interakciju s publikom upravo nju čini glavnim začinom večeri.
Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji 35kn odnosno 50kn na dan koncerta.
Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Prodajna mjesta Entrio.hr i entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.