Browse By

Delirious special: Andy Ward!

Veliki miljenik klupske publike i jedan od najboljih i najtraženijih house DJ-a Andy Ward gostovat će 18. travnja u Aquariusu. Sve je počelo prije 15 godina, kad je Andy Ward kao pravo DJ osvježenje na svojim ludim house partyjima rasplesao sve partijanere u rodnome Birminghamu, a potom je krenuo u osvajanje ostatka svijeta. Njegova plesna glazbena čarolija otvorila mu je vrata klubova diljem svijeta.
Uz to što je vrhunski maher za DJ pultom, Andy Ward je i polovica izuzetno uspješnog i hvaljenog producentskog dua Soul Central, čiji je hit «Strings Of Life (Stronger On My Own)» objavljen za ultimativnu izdavačku house kuću Defected osvojio plesne podije, kao i 1. mjesto top ljestvice UK Dance Chart.
Radijske kuće otimaju se za ovog britanskog house čarobnjaka, koji je u svojim emisijama dosad ugostio brojne zvijezde kao što su Louie Vega, Joey Negro, DJ Spen i mnogi drugi.
Andy Ward svojim je DJ setovima odavno osvojio New York, Miami i Ibizu. Jedan od ponajboljih party DJa – Andy Ward, predstavit će se zagrebačkoj publici u klubu Aquarius, u sklopu programa koji vam donosi Beck’sperience. Andy trenutno vodi uspješnu radijsku emisiju Vocal Booth, koja se emitira diljem svijeta, a u kojoj je ugostio niz DJa, producenata, izvođača.
Resident je klupskih večeri pod nazivom Soul Heaven koje se održavaju po cijelom svijetu, a na Ibizi imaju rezidencijalne večeri u klubu El Divino predvođeni Louijem Vegom (Masters At Work) gdje Louie zahtjeva da Andy uvijek radi prije njega što još jednom potvrđuje njegovu kvalitetu. Podršku će mu pružiti Tom & Grade koji su remiksirali čak dva singla Andya Warda.
Delirious special: Andy Ward!
18.04. subota A1
Andy Ward, Tom & Grade
22h/50 kn
Info:
www.aquarius.hr