Browse By

Delirious: Kid Massive

Kid Massive napokon u Zagrebu! Izuzetna nam je čast predstaviti vam vrhunskog DJ-a i producenta iz Londona – Kid Massive – koji 24. siječnja nastupa u klubu A2 Aquarius u sklopu programa Delirious!
Kid Massive je na house sceni samo nekoliko godina, a prošla 2008. godina ga je lansirala u svjetsku house elitu! Hit single „Hip Housin“ nalazio se u setovima svih house majstora od Davida Guette i Ericka Morilla preko Pete Tonga i Rogera Sancheza do Shapeshiftersa. Prema riječima Rogera Sancheza Kid će biti jedan od najbitnijih producenata u 2009. Godini! DJ Tiesto ga smatra velikim otkrićem te će na svom labelu „Avanti“ objaviti i Kidov novi singl (zajedno sa svojim remixom). Ove godine će također izdati i za Sanchezov „Stealth Records“ i to obradu house klasika „Touch Me“ Ruia de Silve, plus još nekoliko remixeva na istoj etiketi.
Rezident je i na Ibizi, 2008. godine u klubu Plastik zbog koje je za 2009. godinu dobio čak dvije rezidencije, za legendarnu londonsku klupsku večer Kinky Malinki koja gostuje u El Divinu, te legendarnu Koolwaters večer u klubu Eden.
Ne propustite putovanje kroz house glazbu ovog glazbeno i tehnički talentiranog DJ-a i producenta.