Browse By

Delirij uz Shapeshifterse

Poznati dvojac house glazbenika – The Shapeshifters – ponovno dolazi u Zagreb, a 13. prosinca rasplesat će domaću publiku u zagrebačkom klubu Aquarius u sklopu njegovog programa Delirious2. Jedan od glavnih sponzora ovog vrhunskog spektakla je Transport footwear, koji već tradicionalno dovodi poznata imena na zagrebačku klupsku scenu.
Ulaznice se mogu kupiti u njihovim trgovinama u Importanne centru, Gajevoj ulici i City Centeru One po cijeni od 80 kuna u pretprodaji, što je za 20 posto jeftinije od cijene na ulazu u Aquarius na dan događanja.
Iza imena The Shapeshifters kriju se Max Reich i Simon Marlin, a prvi proboj na zahtjevno glazbeno tržište doživjeli su 2003. godine hitom „Lola’s Theme“, kojim su osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. The Shapeshifters poznati su i kao dvojac koji je Englezima vratio groove, a nakon velikog uspjeha na području Velike Britanije, u kratkom su roku pokorili i kontinentalnu Europu te postali najtraženiji klupski program i dance fenomen. Krajem 2004. godine izdali su svoju prvu miksanu kompilaciju „House Grooves“ koja je oduševila kritičare, a singl „Back to Basics“ donio im je i nominaciju za najbolji singl na dodjeli nagrada Brit Awards.
Publika i kritičari odlično su reagirali i na album „Sound Advice“ te najpoznatije singlove „Incredible“ i „Sensitivity“, kao i na poznate remixeve pjesama „Ain’t no other man“ Christine Aguilere, „Flawless“ Georgea Michaela te „Bleeding love“ Leone Lewis.