Browse By

David Morales prvo ime Zagreb Foam Festa!


Zagreb Foam Fest će se održati u Areni, u subotu, 28.05. Do sada neviđeni spektakl uz vrhunske scenske i svjetlosne efekte za koje će se pobrinuti “Gospodari paljenja neba” – Pirotehnika Mirnovec, kao i ogromnu količinu pjene u Areni, obilježiti će praznik za sve ljubitelje elektronske glazbe uz najjači lineup najpopularnijih svjetskih DJ-a.
Kao što je i objavio na svojoj službenoj web stranici, www.djdavidmorales.com, majstor house glazbe i Grammyjem nagrađivani DJ i producent, miljenik publike, David Morales ponovo dolazi u Zagreb, nakon brojnih nastupa na najjaćim festivalima i partyima održanih diljem Hrvatske, te će se svojim nastupom u Areni u sklopu prvog Zagreb Foam Festa pobrinuti za odličnu muziku i najjači beat urnebesne noći.
Teško je pisati o Davidu Moralesu a ne pretrpati tekst brojnim komplimentima, pohvalama i superlativima. Jer on je zaista veliki DJ čija ostvarenja poštuju čak i oni koji ne vole zvukove elektronske glazbe. Kum housea, omiljeni DJ brojnih poznatih faca, autor je velikih hitova In De Ghetto i Needin U, te remikser i producent zavidnog kapaciteta.

David Morales

David Morales


Propovjednik evanđelja house glazbe na dance sceni širom svijeta radio je u poznatim klubovima poput Loft te Paradise Garage, a reputacija mu je rasla između kasnih ’70tih i ranih ’80tih do kada je nastupio u svim glavnim klubovima New Yorka.
Kako u ‘90-tim dance glazba postaje sve popularnija široj publici, njegovi se mixevi prilagođavaju mainstream dance glazbi. 1994. počinje era suradnje sa svim glavnim pop zvijezdama – Mariah Carey, Madonna, Michael Jackson, U2, Janet Jackson, Tina Turner i Björk. 1998. nastao je njegov najve?i hit single “Needin’ U”, koji tog ljeta osvaja vrhove svih mogućih glazbenih ljestvica. Njegovi remixevi sadrže opojne piano dionice, uzvišene tonove na gudačkim instrumentima te bučne, tutnjave baseve. Ipak, njegov se veliki talent očituje i u nekim laganijim remixevima kao što je odličan hit Shabba Ranks “Mr Loverman”, rekonstrukcija hita The Brand New Heavies “Dream on Dreamer”, kao i njegovo produkcijsko djelo s Jody Watley “I’m The One You Need”.
Svi remixevi su uvijek rado bili prihvaćeni po klubovima cijelog. David Morales je postao punim pravom legenda remiksiranja, produciranja i pisanja vlastitih materijala neke od današnjih velikih glazbenih umjetnika.

Ulaznice:

Ulaznice po cijeni od 200 kn možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske i inozemstva te na www.eventim.hr.
Ulaznice za VIP ZONU potražite također na svim prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske i inozemstva te na www.eventim.hr po cijeni od 300 kn do 1.5., te 350 kn do dana partya.
Za 10 i više ulaznica za VIP ZONU odobravamo poseban popust, više informacija o toj ponudi saznajte putem maila vip@zagrebfoamfest.com.