Browse By

David Guetta u Bestu

Odmah na početku 2009. godine (2. siječnja) u obnovljenom zagrebačkom klubu The Best održati će se prava house poslastica na kojoj će nastupiti francuska DJ i producentska zvijezda – David Guetta.
U današnje vrijeme možemo slobodno reći kako DJ-evi nisu više underground neznanci, klubska kultura se značajno promijenila i usmjerila elektronsku glazbu na jedan sasvim drugi kolosijek. DJ-evi su danas zvijezde, a među njima svakako treba izdvojiti imena kao što su Tiësto, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Bob Sinclair te na koncu David Guetta. David je među prvima u Francuskoj predstavio house zvuk, dok je Ibizi prvi put predstavio bend Daft Punk. Autor je svjetskih dance hitova Just a Little More Love, The World is Mine, Stay… David je među prvima u Francuskoj predstavio house zvuk, dok je Ibizi prvi put predstavio bend Daft Punk.
Na scenu se uključio nakon što je prethodno i sam organizirao partye, a na svoje klupske večeri u Francuskoj rado je pozivao zvijezde poput Davida Moralesa, Dannyja Tenaglia, Luia Vega i Frankiea Knucklesa. Vlasnik je dva eminentna restorana u Parizu, te striptiz noćnog bara Pink Paradise. Autor je svjetskih dance hitova Just a Little More Love, The World is Mine, Stay…
Podršku za pultom pružiti će mu rezident kluba, D and G.

One thought on “David Guetta u Bestu”

Comments are closed.