Browse By

Dapayk u Aquariusu

aquarius
Klub Aquarius s ponosom Vam predstavlja rođendanski event portala never2much.info koji ne želi sebično čuvati “rođendansku tortu” i slavlje za sebe već iste podijeliti sa svima željnima dobrog elektronskog zvuka, pa nam stoga na rođendansku večer dovode i poznate goste s “Dapayk Solo” kao headlinerom večeri.

Niklas Worgt, njemački je glazbenik i producent sa dugogodišnjom karijerom, najpoznatiji pod aliasom Dapayk. Glazbu također stvara i izdaje pod aliasima Marek Bois, Dredl Kibosh, Frauds In White, Geheimtipp, Kokoschka, Sonstware, Wooling te kao dio minimal pop duo projekta Dapayk & Padberg koji je 2003. godine pokrenuo zajedno sa suprugom Evom Padberg.
Sa sedam LP izdanja i preko 50 singleova, Niklas Worgt alias Dapayk trenutno je jedan od glavnih protagonista u svijetu elektronske glazbe. Kao producent radio je na izdanjima Monike Krause, Marcela Knopfa i duo projetka Kleinschmager Audio, a autor je i preko 70 remikseva za razne glazbenike i producente.
Njegova se glazba kreće između žanrova kao što su house, techno, electro, glitch i minimal dok on sam svoju glazbu opisuje pojmom ‘frickling’. Zbog tog zvuka postaje jedan od najcjenjenijih europskih producenata i DJ-eva što dokazuju njegova brojna gostovanja u poznatim klubovima i na festivalima diljem svijeta, a njegovi se Live setovi mogu opisati kao eklektični spoj medlodičnog minimala i groove electra.
Osim stvaranjem iznimne glazbe i produkcije, Niklas Worgt / Dapayk bavi se i izdavaštvom. Zajedno sa školskim kolegom Janom Langhammerom 2000. godine osniva etiketu Mo’s Ferry Productions, a nešto kasnije i sub-etikete Fenou i Rrygular. Od tada pa sve do danas izdaju najkvalitetniju plesnu glazbu producenata kao što su Mossa, Marcel Knopf, Kadebostan i Frivolous koju remiksiraju i koju u svojim setovima vrte najpoznatiji svjetski DJ-evi poput Swayzaka, Johna Tejade i Arka.
Sam Niklas Worgt svoja izdanja objavljuje još i za etikete kao što su Karloff, Textone, Orac, Contexterrior, Trapez, Resopal, Friends of Tomorrow i Stil Vor Talent.
Niklas Worgt i njegova Mo’s Ferry Productions ekipa također su i organizatori festivala I Love Vinyl Open Air, koji se na ljeto 2012. održao već po četvrti put i gdje su do sada nastupala imena kao što su Monika Krause, M.A.N.D.Y., DJ Hell, Tiefschwarz te mnogi drugi.
William Collins, rodom iz Pariza s adresom prebivališta u Zagrebu, DJ je koji u svojim setovima voli mijenjati tempo, ritam i glazbene žanrove, a dosada je osim u nebrojenim domaćim klubovima i festivalima nastupao i u rodnoj Francuskoj, Austriji te u ostalim zemljama u regiji. U svojim DJ setovima vrti glazbu raznih žanrova pa tako voli puštati i trend stilove paralelno uz nu-soul, deep house i broken beat. Također je rezident DJ i promoter The Garden Festivala.
n2matija i Bojan Bojkov premijerno vrte b2b i otvaraju ovu izvrsnu klupsku večer.
Premijerni DAPAYK SOLO Live nastup donose vam Lynx Lynx Music i never2much.info, glazbeno kulturni web portal koji ovom prilikom slavi 10 godina svog postojanja.
U proteklih 10 godina never2much.info neumorno najavljuje, piše o, fotografira i prati sve relevantne događaje u Zagrebu, ostalim hrvatskim kao i gradovima iz zemalja u užoj regiji unatoč činjenici da i dan danas funkcionira na principu open access zajednice ‘sharing = caring’. Stoga nemojte propustiti jedno od najboljih klupskih gostovanja. Proslavite zajedno s nama deseti rođendan never2much.info portala i planirajte idući dan za godišnji jer ovakav se tulum svakako ne smije propustiti.
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna nabavite u Dirty Old Shopu (Tratinska 22, Zagreb), na blagajni kina Europa (Varšavska 7, Zagreb), u Dallas music shopu (Tkalčićeva 7, Zagreb), u Rockmark glazbenoj knjižari (Berislavićeva 13, Zagreb) te u Aquarius music shopu (Varšavska 13, Zagreb), a dan događaja ulaznice na blagajni Aquarius kluba su 60 kn.