Browse By

Cristian Varela, virtuoz techna u Aurori

Španjolac, Cristian Varela koji se prošle godine okrunio titulom najboljeg techno DJa na Ibizi gostuje ovog četvrtka 07. kolovoza u primoštenskoj Aurori. Za party na kojem će Varela osim techna pokazati svoje majstorije u tech-house i house glazbi valja izdvojiti 60 kn u pretprodaji.
Pod utjecajem iznimne umjetničke obitelji, a pri kraju svog muzičkog školovanja komponirao je muziku za kazališne predstave, filmove, modna događanja i televizijske spotove. Cristian je radio na više od 150 produkcija i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače i tvrtke kao što su Sony / BMG – Blanco&Negro, Intec, Elephanthaus, Pornographic čiji je suvlasnik zajedno s Marcom Baileyem.
Remiksirao je velike talente, kao što su Eurythmics “Sweet Dreams”, Michael Zager’s Band “Let’s All Chant”, Split Second “Flesh”. Zbog svog opsežnog umjetničkog djelovanja, diskografije, spektakularnih setova i stalnih turneja diljem svijeta, od Japana preko SAD-a sve do Europe, Cristian Varela je jedno od najprestižnijih imena elektronske međunarodne scene i po mnogima najbolji techno DJ na svijetu. U svojim setovima vrti techno, tech-house i house. Ulaznice možete kupiti na pretprodajnim mjestima www.eventim.hr i www.adriaticket.com.