Browse By

Creme da la creme plesne glazbe na Tuborg Green Beatu


Od 18. do 21. kolovoza Tiësto,  Markus Schulz, Norman Doray i Axwel zavladat će plesnim podijem Papaye, a festival će ove godine posebnim učiniti i Tuborg Party kuća.
Novalja, 28. srpnja 2010. – Prošlogodišnji Tuborg Green Beat okupio je mlade željne odlične zabave iz cijelog svijeta, a festival su krasila najveća imena svjetske glazbene scene. Na Tuborg Green Beatu  prošle  se godine u vrućoj klupskoj atmosferi plesalo  uz Swedish House Mafiju, Erica Prydza, Dirtya Southa, Marka Knighta i Pete Tonga.

Ove se godine ta klupska  groznica  nastavlja, a  plesnim podijem  Papaye  zvaladat će  Tiësto, 18. kolovoza,  Markus Schulz, 19. kolovoza, Norman Doray, 20. kolovoza, i Axwel, 21. kolovoza. Sudeći prema tom line upu, koji obećava putovanje od groovea DJ-a kojeg je ordenom časti odlikovala nizozemska vlada do jedinstvene kombinacija housea i trancea najperspektivnijeg  DJ-a današnjice, ovogodišnji će Tuborg Green Beat opet obilježiti ljetnu klupsku sezonu na jadranskoj obali.
Tuborg Party kuća
Uz te će creme da la creme DJ-e festival ove godine posebnim učiniti i Tuborg Party kuća.  Naime, za sve one spremne  na  bespoštedno partijanje Tuborg će u Novalji otvoriti vrata hrama zabave. To će svetište biti apartman u vili u Novalji –  s kućnim DJ-om, osobnim kuharom i konobarom, osobnim vozačem, ulaznicama za Tuborg Green Beat, neograničenom količinom Tuborga te još mnoštvom dodatnih stvari potrebnih za super provod.
O čemu se zapravo radi? Na www.tuborg.com.hr trenutno je u tijeku natječaj pod nazivom Hoćemo dokaze, ne obećanja: pokaži da znaš što je dobra zabava!, a traže se kreativne fotografije i video klipovi koji pokazuju i dokazuju dobru zabavu. Na Tuborgovu  je web stranicu potrebno postaviti takvu fotografiju ili video klip te skupiti dovoljan broj lajkova da autora tog uratka i njegova tri prijatelja odvede na super provod na Zrću od 16. do 22. kolovoza. Postava materijala na Tuborgovu web stranicu moguća je do 05. kolovoza, a lajkanje traje do 10. kolovoza.
Ulog je velik – tri puta super provod za četiri osobe – a sve informacije i pravila natječaja  Hoćemo dokaze, ne obećanja: pokaži da znaš što je dobra zabava! mogu se pronaći na www.tuborg.com.hr