Browse By

Confusion slavi XI godišnjicu u sklopu Sonar.hr Multimedijalnog Festivala

S ništicom iskustva, ali jasnom vizijom i mladenačkom upornošću krenuli su u promociju audio-vizualnih umjetnosti. Nakon jedanaest godina još su uvijek tu, jači nego ikad. Nadahnuti tehnološkim inovacijama poigravaju se s interaktivnošću kroz njihov glavni projekt – Illectricity Festival. U viječnoj potrazi za novim, oni svoju glazbu tvrdoglavo, ali dostojanstveno prenose publici. Kao DJ-i nastupili su po najvećim festivalima ovog dijela Europe, te po klubovima Londona, Berlina, Praga, Beča, Budimpešte, preko Beograda, Skopja, pa sve do daleke Sofije. Bave se glazbenom produkcijom, pokreću label i vlastiti studio.
Čast im je pozvati vas na veliko rođendansko slavlje s DJ Moscom na čelu. Proslava će se održati na Zagrebačkom Velesajmu, a ulaz je potpuno BESPLATAN!
Što o Tomu Reidu poznatijem pod umjetničkim imenom Mosca uopće reći, a da se ne poseže samo i isključio za superlativima?
Dugogodišnja zvijezda britanske i uopće globalne klupske scene, UK bass/house/techno/garage/hip-hop producent koji ne prestaje još od ‘Square One’ EP-a, izdanja iz 2010. bombardirati raznožanrovskim i lakovolećim klupskim hitovima (Tilt Shift, Nike, Done me wrong, Bax, …) bit će šlag na torti s jedanaest svjećica Confusiona. Zbog čega je u samo dvije godine Mosca (komarac, na španjolskom) postao dijamant bass scene, provjerite u subotu 23. ožujka u sklopu drugog dana Sonar.hr Multimedijalnog Festivala.
Subota – 23/03/2013
CFSN XI ANNIVERSARY @
SONAR.HR
Multimedijalni Festival
Zagrebački Velesajam (Kineski paviljon 11B)
ULAZ BESPLATAN!
 Audio:

  • Mosca (UK)
  • CFSN DJs
  • itch, Feelipa, Funk Guru, phillipe, Æon
  • & zvonko (AT)

 
Visuals:
-polygon
Sound engineer:
Igor LoPeaks Ivanković
Lights:
Janko Frntić
Sound:
Adamson Systems
Video production:
Hipermedia