Browse By

Club Zenta: novi splitski klub započinje elektronsku sezonu uz gostovanje Andrologic-a

Novi dodatak splitskom noćnom životu, klub Zenta (bivši O’Hara klub), započinje s elektronskim gostovanjima petkom. Prvo gostovanje u novom klubu biti će ujedno i predstavljanje ‘Underwater‘ programa, tj. serijala evenata kod kojih je u prvom planu kvalitetna kombinacija techno, deep i progressive ritmova.

Prvi u nizu Underwater evenata održati će se 30. lipnja u klubu Zenta, a glavna riječ prepuštena je sve popularnijem zadarskom DJ-u/producentu koji se krije iza imena Andrologic. Na katu kluba (glavni floor) podršku glavnom gostu u obliku warm up seta pružiti će pokretač Underwater serijala, Marko Felinger, osječki DJ/organizator koji će ovom prilikom prvi put stati pred splitsku publiku. Na drugom flooru (prizemlje kluba) all-night nastup imati će Daniel E, rezident kluba Zenta.
Cijena ulaznice za prvo Underwater izdanje biti će 30 kn, a start je u 22 sata.
ANDROLOGIC (Andix Records / Zadar)
Pravim imenom Andrej Božić, rođeni Zadranin, svoju priču u svijetu elektronike započinje prije 12 godina i od tada ne prestaje živjeti i disati elektronsku glazbu. Entuzijastičan od samog početka, Andrologic je kao DJ, promotor ali i producent jedan od najznačajnijih predstavnika ove glazbe iz svojeg grada. Njegova kombinacija tech-house i deep-house selekcije postala je njegov zaštitni znak, a istim stopama je krenula i njegova produkcija, koja je prepoznata od strane Andix Records etikete 2014. godine.
Uz stalna izdanja za Andix, Andrologic izdaje još i za Family Grooves, Patent Skillz i Beatality Records, a ove godine pojavljuje se u katalogu britanskog Capital Heavena te Mistique Music labela, za koji potpisuje ljetni singl ‘Another World’ uz remix Petra Dundova. Kao izvođač, Andrologic je obišao većinu hrvatskih klubova i gradova, ali i u okolici pa ste ga često mogli vidjeti na line up-u mnogih top destinacija s naših prostora: Labyrinth festival, Sonus festival, Lunar festival, Boogaloo Club, Crkva, Depo, Maraschino, Deep, Noa i QBar.