Browse By

Chymera u riječkoj Stereo Dvorani

Najveći rocker među DJ-ima i najveći DJ među rockerima do kasnih je tinejdžerskih dana prebirao prstima po gitari skidajući riffove Metallice, Toola i Alice In Chains, da bi mu početkom milenija tijekom studija jedan od kolega otkrio detroitski techno. Stiže u subotu, 24. siječnja u riječku Stereo Dvoranu.

Zarazna melodičnost i nepogrešivi groove opčinili su mladog Brendana do te mjere da se pored DJ-anja ubrzo počinje baviti i produkcijom, oboje pod pseudonimom Chymera. Tim su imenom u posljednjih nekoliko godina potpisana brojna izdanja za labele poput Ovuma, Connaisseura, Delsina i NRK-a, s kojima je ovaj momak zaslužio hvalu i publike i kritike, licenciranje za jake izdavače poput Global Undergrounda, Fabrica i Renaissancea, ali i nastupe diljem Europe, Rusije i Japana.
Za razliku od većine kolega, ono što najviše voli tijekom putovanja su aerodromi, a kao pravi Irac, obožava kušati razne vrste piva. Slobodno ga počastite jednim, on će se odužiti hipnotičnom kombinacijom techna i housea koja će vas prikovati za podij! Podršku za DJ pultom će mu pružiti Boo Dale, Daniel Kunstek, a za vizualizacije je zadužen Messmatic.
– Početak partya je u 23 sata, a cijena ulaznice iznosi 40 kn do ponoći, te 50 kn nakon.