Browse By

Chew the Fat u Aquariusu

kiddapresspic_small
Nova zagrebačka klupska večer Chew the Fat! Croatia ovog puta u klubu Aquarius ide dalje. Za tu prigodu iz Engleske nam u goste stiže odličan producent, DJ, grafički umjetnik i animator, Kidda!
Kidda je jedan od uzdanika izdavačke kuće SKINT Records koju su proslavile velike zvijezde Fatboy Slim, Dave Clarke, X-press 2, Freq Nasty i Midfield General, a nedavno je u to ugledno društvo ušao i Fedde Le Grand. Tijekom svog stvaralačkog  opusa,  Kidda se može pohvaliti i animiranim spotovima koje je radio za X-press 2, Midfield Generala, Lo Fidelity Allstars te još neke manje poznate glazbenike. Između ostalog iz njegove su kućne radinosti izašla i 2 odlična bootleg albuma sa remixima poznatih stvari Beastie Boysa.
Koliko je aktualan u posljednje vrijeme govori i to da su se na Ministry of Sound kompilacijama našle čak dvije njegove pjesme, veliki hit “Under the sun” remixiran od strane vrhovnog ghetto bass maga Hervea, te pjesma “Feel Too Good” u obradi trenutno jednih od najvećih zvijezda sa scene Jack Beatsa.

Chew the Fat! Croatia #3

11.12. 2009. @ Aquarius
START: 22:00 h
ft. KIDDA (Skint Rec. /UK)
SNOBBY DICK (Chew the Fat! Croatia)
MAYO (Retrostep, Zg)

Neposredno nakon sunčane zimske turneje po Australiji, Kidda dolazi u hladni Zagreb zagrijati i rasplesati domaću publiku prije božićno-novogodišnjih  tuluma.
Chew the Fat! je jedna od najprestižnijih te najdugovječnijih londonskih klupskih večeri koja je nakon 12 godina konačno stigla i Hrvatsku. Nakon Londona, Ibize, Glasgowa, Berlina, Budimpešte te još nekih gradova diljem svijeta, zaustavila se u Zagrebu. Zagrebačkoj će publici  predstavljati najsvježije trendove klupske glazbe uz gostovanja poznatih umjetnika sa svjetske scene.U posljednje vrijeme Chew the Fat! je usredotočen na promoviranje electro-bassline-house zvuka. Žanrovi glazbe koji se mogu čuti tijekom večeri su: dirty house, electro, bassline, fidget house, ghetto bass, dubstep, UK funky, baltimore club, miami bass, ghetto tech…
ULAZ: 35kn do ponoći / 50kn iza ponoći
Više info na : www.myspace.com/kiddauk, www.thefatclub.com.