Browse By

Chemical Brothers u Novalji!


Britanski elektronski duo, Chemical Brothers, koji su upravo izdali svoj sedmi studijski album pod nazivom Further, nastupit će 22. kolovoza u Novalji, otok Pag – Hrvatskoj najboljoj party destinaciji na moru – u sklopu Moon & Rocks Festivala 2010. Ulaznice će ići na prodaju ove subote 19 lipnja.
Moon & Rocks festival je brand koji će svojim imenom samo u ovoj godini prikupiti neke od najcjenjenijih elektronskih djela i svjetskih DJ-a u svom prvom izdanju. 2010 glazbeni doživljaj održat će se 22. kolovoza 2010. na stadionu u Novalji i veliko je zadovoljstvo objaviti da je nakon velike turneje, Chemical Brothers će također nastupiti na Hrvatskoj obali, kao dio vrlo ograničenog broja ljetnih festivala. Njihov nastup uživo biti će sinkroniziran sa slavnim vizualima od Adama Smitha zvanog Flat Nose George. Ovaj put Chemical brothers obećavaju da će to biti jedan od njihovih najboljih izvedbi. Festivalski program dodatno će se produžiti sa nastupima međunarodno priznatih DJ-a.
Moon & Rocks Festival 2010. će podići glazbeni doživljaj otoka Paga na sljedeću razinu, stvaranjem prvih elektroničkih live doživljaja ovih razmjera ikad proizvedenih na otoku i sve će se održati pod pokroviteljstvom Becksa kao rezultat suradnje između Neki Daniels Media i ecletric.com.
Otok Pag sa gradovima Novalja i Zrće postali su jedan od najupečatljivijih ljetnih party destinacija diljem Mediterana, koji se često nazivaju “istoča Ibiza”, gdje se tisuće mladih ljudi okupe za godišnji odmor u potrazi za velikim clubbing događajima i obećanjem da je to jedna od najboljih europskih elektronskih plesnih scena. Otok Pag sa svojim plažama tako postaje zaštitni znak za savršenu party destinaciju i jedinstven doživljaj ljeta.
O Chemical Brothers i albumu ‘Further’
Futher je sedmi studijski album Chemical Brothersa, remek djelo moderne psihodelije. Bez napora spajaju od analognog wig-outa do Juggernaut dance-floor dinamike na prvi singlu albuma, Escape Velocity – neumoljivih 12 minuta glazbe koja je uspjela podići ozbiljnu nacionalnu radio potporu u Velikoj Britaniji – Tom Rowlands i Ed Simons istražuju neizmjerne mogućnosti njihova zvuka.

Uzimajući putovanje kroz četiri desetljeća elektronske buke, Tom i Ed uzeli su predložak postavljen sa njihovim povremenim Electronic Battle Weapon izdanjima i dopustili mu da mutira kroz cijeli album. Vokalni uzorci su protkani kroz pjesme za stvaranje snimke koja teče kao jedan od bendovih legendarnih live setova. Ovdje, West Coast power pop harmonija pored Dissolve sit i Njemačkih Motorik ritmova K + D + B, dok Valentinovski Sonic manipulacije prolaze kroz vrh rane house bas linije (Swoon). Further je vrhunac gotovo dva desetljeća psihodeličnih istraživanja, izuzetna zbirka koja slovi za najmanje suzdržani i najmelodičniji uradak Chemical Brothersa.
Činjenice o uspjehu Chemical Brothersa tijekom sedamnaest godina od puštanja svog prvog singla(pjesma The Siren) dolaze kao debele kao Yellow Pages kada se skupe zajedno. Da istaknemo samo nekolicinu – milijuni prodanih primjeraka od šest studijskih albuma, posljednjih pet od kojih su svi zaredom broj 1 u Velikoj Britaniji. Nastup za najveći broj obožavatelja ikad viđenih na 30. obljetnici Glastonbury festivala u 2000. godini. Višestruke Grammy nagrade koje su osvojili kroz karijeru. Prvi bend koji je svirao u Londonskoj Olimpiji u više od desetljeća. Vokalna suradnja sa gotovo dvadesetak izabranih umjetnika, od Noel Gallaghera do Beth Orton, od The Flaming Lips do Midlake, Q-Tip do Magic Numbers.
Osam pjesama sa Further albuma će doći u pratnji odgovarajućih vizuala isključivo pripremljenih za ovo izdanje (kao i za kasnije nastupe uživo). To je njihovo prvo pravo partnerstvo sa svojim dugogodišnjim suradnicima Adam Smithom i Marcus Lyallom. Sada kao ugledni TV i filmski redatelj (nedavno je završio svoju prvu epizodu trenutne serije Doctor Who) Adam – aka Flat Nose George – bio je odgovoran za stvaranje vizualnih pozadina za svaki koncert Chemical Brothersa, od njihova live debija 1994. godine.
Više o Chemical Brothersima na: www.thechemicalbrothers.com.

ULAZNICE U PRODAJI SUTRA!

POSEBNI PREMIUM PAKETI SA OGRANIČENIM BROJEM ULAZNICA TAKOĐER DOSTUPNI!

Ograničen broj early bird ulaznica će ići u prodaju po cijeni od 235,00kn / € 33,00. Ovaj kontingent će biti ograničen na prvih 1000 ulaznica, a prodavat će se na principu prvi dođe, prvi dobije ulaznicu.
Tu je i ograničeni broj VIP paketa koji nude jedinstven pogled pozornici koja stvaraju poseban glazbeni doživljaj po cijeni od 2.650,00kn / € 375,00 za VIP paket klub koji sadrži 5 ulaznica, i stajaći stol po cijeni od 5.300,00kn / € 750,00 u koji sadrži 10 ulaznica i privatan prostor.
Cijena ulaznice:
Early bird – samo 1000 ulaznica:
GA POLJE – stajanje 235,00 kn / 33,00 €
Redovne ulaznice:
GA polje / PARTER – stajanje 300,00 kn / 42,00 €
GA TOP / TRIBINA – sjedenje 265,00 kn / 37,00 €
GA TOP / B TRIBINA – sjedenje 265,00 kn / 37,00 €
GA TOP / TRIBINA C – sjedenje 265,00 kn / 37,00 €
Premium ulaznice / paketi:
GA GOLDEN CIRCLE – stajanje 340,00 kn / 47,00 €
GA VIP CLUB – stajanje 530,00 kn / 75,00 €
GA VIP CLUB PAKET (5 ulaznica) – stajaći stol 2.650,00 kn / 375,00 €
GA VIP Club Lounge paket (10 ulaznica) 5.300,00 kn / 750,00 €
Kupite ulaznice na:
http://www.eventim.hr
http://www.moonnrocks.com