Browse By

Cepo's B-Day Bash u klubu Tenk

U subotu, 19. listopada 2013., riječki Klub Tenk vam predstavlja posebnu, slavljeničku techno i hard-techno večer pod nazivom “Cepo’s B-Day Bash“. Bez ustručavanja, ova večer sigurno se neće tako brzo ponoviti, a o čemu se radi? Pa, čitajte dalje ili još bolje, dođite i uvjerite se zašto je ovo noć koju će svaki fan techno i hard-techno (pa i hardcore) jako dugo pamtiti.
Kao što nije baš svaki dan “rođendan”, tako i nije svaki dan prigoda da se čuje nešto drugačije u gradu. Daleko od toga da Rijeka nije imala prilike čuti nešto tvrđih techno zvukova. Štoviše, svi nešto stariji raveri dobro pamte kako je upravo Rijeka držala “tron” te time godinama bila prijestolnica HARD događanja u Lijepoj našoj. No kako godine prolaze, a trendovi se mijenjaju tako je i hard-techno zvuk pomalo otišao “na police” skupljati prašinu. Ipak, tu i tamo, ali baš “tu i tamo” nađe se neka dobra prigoda radi koje se ta ista “prašina” obriše i dječaci lupe šakom o stol uz tihi vapaj prije vriska “sad je dosta!”.
Cepo je riječki producent i DJ koji se na domaćem području dokazivao godinama, a podršku je dobio kod kuće, baš kao i dalje na lokalnom, ali i globalnom “igralištu”, a ujedno je i organizator ovog eventa. Uz njega će nastupiti i techno kolege iz Rijeke koje domaća publika vrlo dobro zna zbog njihova osebujna pristupa glazbi, sviranju iste, te komunikacije s publikom, a oni su Nonyus i Small Justice. Dečki će zadovoljiti ukuse svih techno sladokusaca, dok će Cepo lijepo “zaroštati” u rođendanskom hard-štihu.
Gosti večeri koji dolaze “zapaliti atmosferu” i pomoći “ugasiti svjećice” sa slavljeničke torte su dečki iz Zagreba, rezidenti vodećeg hard-techno / hardcore programa u regiji pod nazivom Hard2Core, a oni su: Flame i Blurix. Oboje znaju zašto su pozvani i što im je činiti te će sigurno učiniti sve da se pridruže riječkoj ekipi u zadatku stvaranja eksplozije na plesnom podiju. Flame ne poznaje granice kad su u pitanu hard-techno i schranz, a Blurix se “brusi” i za vlastiti H2C event samo tjedan dana nakon gostovanja u Rijeci, pa budite spremni na poseban “arsenal” hard-techno i hardcore šamaranja i razbijanja ovog “zagrebačkog topnika”.
Party u riječkom Klubu Tenk u subotu (19.10.2013.) počinje u 22h i traje do samoga jutra odnosno 6h. Upad je 20 kn do ponoći, a 30 kn poslije.