Browse By

Carnival Snowboard Session u Rijeci


Snowboard klub NINE organizira međunarodno gradsko snowboard natjecanje pod nazivom Carnival Snowboard Session. Ovo se natjecanje u sklopu riječkog karnevala organizira po 4. put s tendencijom stvaranja tradicije i jedinog međunarodnog hrvatskog natjecaja snowbordanja u gradu.
Organizatori Carnival Snowboard Sessiona na ovaj način žele upoznati građane i promovirati snowboard kao atraktivan i zabavan sport, te prenijeti mali dio ovog snježnog sporta, s planine, u sam centar grada. Osim promocije snowboarda tu je i želja da Rijeka postane grad koji će, osim klizališta, svojim građanima ponuditi i drugu vrstu zimskih radosti te postati grad sa snježnom stazom najbliže moru. Jedan od ciljeva je i upotpuniti program već popularnog riječkog karnevala i obogatiti turističku ponudu grada Rijeke.

Gillette Carnival Snowboard Session 2011
5. veljače 2011. u Rijeci, na gatu Karoline Riječke

Ovom prigodom okupit će se ponajbolji borderi iz Hrvatske i ostalih europskih zemalja. Natjecatelji će svojim vratolomijama ostavljati gledatelje bez daha, a ujedno će morati impresionirati stručni žiri te zaslužiti svoje mjesto na postolju. Nakon cjelodnevnog natjecateljskog progama planirana je organizacija koncerta tik uz stazu.
Sa CSS-om 2011. uvodimo i novinu u obliku škole snowboarda koja će se održavati još dva dana nakon samog događanja, naravno, na istoj stazi.