Browse By

Carnival Party 9 – Pripremite se za još jedno partijanje pod maskama

Svi oni koji vole karneval na elektronski način opet će doći na svoje, naime stigli su prvi detalji vezani za popularnu manifestaciju koja okuplja mase ljudi te pretvara Rijeku u jedan veliki plesni podij.
Nakon prošlogodišnjeg open-air izdanja, 9. edicija Carnival Partya održati će se u šatoru na Gatu Karoline Riječke krajem veljače. To će ujedno biti i središnji događaj cijele manifestacije kojoj će prethoditi partijanje u nekoliko riječkih klubova (petak, 20. veljače) koji će gostima nuditi različite glazbene žanrove. Zasad je potvrđeno da će se takav program održati u Filter baru, Palachu, Discordiji te Indigo Lounge Baru.
Naravno, nije isključeno da se ovoj listi pridoda još poneki riječki klub.

Nakon zagrijavanja dakle slijedi udarna večer s vrhunskim line upom te nikad viđenim vizualnim dijelom – ističu CP organizatori na čelu sa Željkom Vukovićem.
cp8-11
Carnival Party 9 – jeste li spremni za još jedno partijanje pod maskama?
U pripremi je i vrhunska vizualna priča koja će zatvoreni prostor u šatoru na Gatu Karoline Riječke pretvoriti u jedinstveni virtualni prostor. No, još uvijek nije poznat lineup kojega organizatori drže u tajnosti. No, kako neslužbeno saznajemo Rijeku će pohoditi svjetski poznati glazbenici, a između ostalog spominje se i jedno ime, ono DJ Umeka iz susjedne nam Slovenije.
U planu je i after party koji će se iznova održati u u Stereo Dvorani.