Browse By

Budi se novaljska ljepotica – Papaya!

Novaljska Papaya najavljuje legendarni Papaya Day & Night Festival 2013. Jedanaesta sezona, novi turistički ciljevi i rekordi, svjetske DJ zvijezde i još jedno nezaboravno ljeto su pred nama.
Najbolji ljetni klub Mediterana na otvrenom – novaljska Papaya najavljuje novu uzbudljivu ljetnu sezonu 2013. S prvim danima proljeća mislima smo već u planiranju kako provesti ljeto, a iskustva govore kako nam ni ovog ljeta ne može promaknuti barem nekoliko dana u novaljskoj ljepotici. Vrijeme je za nova ljetna uzbuđenja, nove turističke rekorde, ples uz vrhunsku glazbu vodećih svjetskih Dj-a, vrijeme je za novo putovanje koje će nam dugo ostati zapisano u našim sjećanjima.
Vrijeme je za Papayu koja sezonu 2013. otvara najranijeg datuma u svojoj povijesti 29. svibnja.
papaya new2
Legendarni Papaya & Day Night Festival prepoznat je diljem svijeta, a ovog će ljeta svoje novo izdanje imati od 15. – 19. srpnja. U pet festivalskih dana na središnjoj pozornici, i ovog ljeta dodatno osvježene Papaye, nastupi će svjetske DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.
Program Papaya & Day Night Festivala :
15.07.  Basto / 16.07. Thomas Gold / 17.07. Nicky Romero / 18.07. Dannic
«Papaya u mom srcu ima posebno mjesto. Prošlogodišnji ću nastup pamtiti cijeli život i jedno je od mojih naljepših iskustava. Energija publike na tom čarobnom mjestu je jedinstvena. Pamtim i izlazak sunca iznad Velebita i krajolik koji izgleda poput Mjeseca, nezaboravno.» izjavio je Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a današnjice.
BASTO je belgijski DJ specijaliziran za electro glazbu. Veliki svjetski mega hit  Scream and Shout Britney Spears i Will.I.Am-a producirao je upravo ovaj belgijski čarobnjak. Karijeru je započeo 2005. pjesmom Rock with you koja mu je donijela slavu u Belgiji i Nizozemskoj. Greogory’s Team singl dospio je na top ljestvice diljem Europe, a nakon remikseva Kylie Minouge, Sandera Van Doorna te Moby-a, uz hita Again and again karijera mu kreće uzlaznom putanjom.
THOMAS GOLD je u samo nekoliko godina postao zvijezda plesnih podija diljem svijeta. U posljednjih godinu dana u svijetu glazbe prepoznat je zahvaljujući odličnim solo izdanjima, remixevima popu onog Rolling in the deep Adele, te odličnim live nastupima u vodećim svjetskim klubovima kao što su Pacha i Privilege na Ibizi, Ministry Of Sound u Londonu, Mansion i Cameo u Miamiu. Njegova su vlastita glazbena izdanja na redovnim play listama zvijezdama poput Tiesta, Davida Guette, Sebastiana Ingrossa, Fedde Le Granda i brojnih drugih.
NICKY ROMERO je nizozemski house DJ i producent koji je u svojoj karijeri surađivao s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. 2012. objavljuje svoj prvi veliki hit Toulouse a MTV ga te iste godine najvaljuje kao mladu nadu elektronske glazbe. Iste godine bio je gost Davidu Guetti na Ibizi, a prestižni DJ MAG ga nagrađuje Highest new entry nagradom, a dolazi i na 17 mjesto ljestvice najboljih DJ-a svijeta. Singl I could be the one u suradnji s Aviicijem postiže velik uspjeh diljem svijeta i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom glazbeniku. Za prošlogodišnji nastup u Papayi Nicky Romero ističe da mu je jedan od najboljih u karijeri.
DANNIC je nizozemski DJ i producent pravog imena Daan Romers. Rođen je i odrastao u istom gradu kao i Tiesto, Hardwell te Funkerman. Nakon obrade Funkermanovog hita Automatic potpisuje za Hardwellovu novu izdavačku kuću Reveald Recordings, a njihova se suradnja nastavlja i kroz 2012. na pjesmi Kontiki koja je osvojila svjetske top ljestvice. Svirao je u gotovo svim prestižnim klubovima te festivalima diljem svijeta, a prošlo ljeto bio je čest Hardwellov gost. Njegovi posljednji hit singlovi Tombo, Flare i Clobber samo su mu potvrdili status jednog od najtraženijih mladih DJ-a. Dannic 05. travnja nastupa u zagrebačkom klubu Mansion što će biti odlična uvertira ovoljetnog nastupa u Papayi.
Klub Papaya u prošloj su sezoni posjetili gosti iz čak 80 zemalja svijeta. Turistička Zajednica Grada Novalje ostvarila 7 % više dolazaka gostiju u odnosu na 2011. godinu. Sezona 2012. je trajala više od 100 dana a ove godine započinje već 29. svibnja.
Ulaznice za legendarni Papaya & Day Night Festival po cijeni od 275 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sustavu Eventima-a od 08.03. (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .