Browse By

Brucošijada PMF-a u Aquariusu


Klub studenata PMF-a PRIMUS (Ćumez) organizirao je još jednu brucošijadu u nizu, za sve novopridošle članove svoje zajednice. Jedna od posjećenijih brucošijada u metropoli, ali i državi, ove se godine održava u Aquariusu i to u petak, 10. prosinca.

Prema tradiciji, i ove godine postoje dvije pozornice – ona glavna u rock ‘n’ roll štihu, dok je druga hip hop/rap/r’n‘b mash up floor. Headliner večeri je legendarni splitski heavy metal sastav “Živo blato”, na čelu s Generalom Vasilijem Mitom, poznatijim kao Siniša Vuco.
Nastupiti će i “Dječaci”, splitsko-zagrebačka četveročlana hip-hop grupa, dok iz Slovenije stiže “Elvis Jackson”, bend koji je uspješno spojio različite glazbene pravce–od ska, punka, hardcor punka, do reaggaea i metala. Sa zagrebačke demo scene stiže “Moj bend” (blues i rock), “Izlet” te “DeLyricum” (hip hop/ska/reagge/D&B/funk).
Na drugoj pozornici su Blackout Classics program iz Zagreba – hip hop / rap / r’n‘b / mash up. Ugostiti će DJ Disco Pandu iz Pule, a puštati će 70’s, 80’s, 90’s trash i plesne stvari. Vrhunska zabava i nezaboravan provod, po iskušanom studentskom receptu, su zagarantirani! Zato ne propustite još jednu pomno isceniranu brucošijadu studenata PMF-a i dođite u Aquarius!