Browse By

Božićni party za sladokusce: Ferry Corsten u Ljubljani!

flyA
Svjetski poznati trance DJ Ferry Corsten nastupiti će 26. prosinca u ljubljanskom Gospodarskom razstavišču. Za mnoge Ferry Corsten predstavlja ime koje je uvelike pridonijelo popularnosti trance glazbe u proteklih nekoliko godina, u kojima je Nizozemac ostavio svoj duboki trag.
Njegova produkcija je kroz godine doživjela stanovite promjene, no svi pamtimo njegove hitove koji su ga proslavili pa je Ferry postao jedan od najuspješnih producenata trance glazbe. Pamtimo njegove produkcije kao što su ‘Punk’, ‘Indigo’, ‘It’s Time’, ‘Sweet Sorrow’ te mnoge ostale.

VIDEO: Ferry Corsten – Twice In A Blue Moon


No, ovih se dana više priča o budućnosti, odn. o zadnjem albumu “Twice In A Blue Moon” – u kojem Ferry iznova predstavlja svoj unikatni zvuk. Made Of Love, Radio Crash, Twice In A Blue Moon – samo su neke od uspješnica koje će Nizozemac prezentirati u slovenskoj prijestolnici.

VIDEO: Ferry Corsten feat Betsie Larkin – Made Of Love


Zaista impresivni popis izvođača sačinjavaju još i Lange – jedan od najcjenjenijih svjetskih producenata i DJeva, Betsie Larkin te Dean Deen – a više od 5 sati trance glazbe trebalo bi zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje ovog glazbenog stila. Stuart Langelaan aka Lange definitivno je jedan od producenata elektronske glazbe koji je obilježio proteklo desetljeće svojim fenomenalnim uratcima i bio među prvima koji su redefinirali granice trancea, a i elektronske glazbe općenito. Lange se pojavio na sceni prije 10 (!) godina, odmah se postavio na sam vrh i nije silazio s njega sve do danas. Jedan je od rijetkih producenata elektronske glazbe koji je ušao na možda i najzahtjevniju svjetsku top ljestvicu, UK Top 40, ali podatak koji najviše zapanjuje jest taj da je Langeu to uspjelo 20 puta.
flyA
Lange je dosegnuo i top 10 UK Top 40 ljestvice svojim megahitom Drifting Away, a definitivnu potvrdu njegovih sposobnosti pokazali su remix za pjesmu DJ Sakina, Protect Your Mind i remix pjesme Happiness Happening Lost Witnessa, što je Langea zacementiralo u playliste vodećih svjetskih DJeva (Paul Van Dyk, Sasha, Paul Oakenfold, Judge Jules, Pete Tong) i čak mu osiguralo nastup u popularnoj glazbenoj emisiji Top Of The Pops.
No, Lange ne zaostaje ni kao DJ, i to potvrđuje nastupima pred više od 25000 ljudi, nezaboravnim setovima na prestižnim festivalima poput Global Gatheringa, Summadayzea, Creamfieldsa te Zurich Street Paradea. Naravno, ni klubski nastupi nisu zanemareni, naprotiv, Lange je čest gost najpoznatijih svjetskih klubskih brandova – Godskitchen, Gatecrasher, Ministry Of Sound, Slinky
Ulaznice:
http://www.eventim.si/portal/si/drugo/elektronika/ferry_corsten/62992/

Linkovi:
http://www.ferrycorsten.si/
http://www.facebook.com/pages/LePlac-events/120832596854?ref=ts
http://www.youtube.com/LePlacEvents