Browse By

Božićna Dance Korida opet hrli u Split

Iako je službena katalonijska korida zabranjena ove godine ona u splitskoj Spaladium areni se tek zahuktava. Riječ je o velikom Božićnom slavlju podijeljenom na  koncertni nastup grupe Conect i elektronskom  partiju s brojnim vodećim DJ imenima.

 Nakon uspješne prošlogodišnje Božićne Dance Koride u Splitu se ponovno sprema koktel urbanog zvuka koji će se održati na dan Božića 25.12. u trajanju od 20-06h. Ovog puta pod okriljem Croatia Exclusive Eventa Spaladium arena će ponuditi zabavu za različite ukuse i starosnu dob pa će tako prvi dio ovog velikog tuluma začiniti grupa Connect koja premijerno nastupa u Splitu. Momci iz Zaprešića posljednjih su se godina afirmirali na domaćoj hip-hop sceni, te svojim posljednjim albumom ‘3jumf’ pokazali kako se odabirom glazbe i tema mogu mjeriti sa svjetskom produkcijom.  Album je ovog ljeta podsjećamo najavio singl ‘Dalmatinka’ koji je ubrzo nakon izlaska postao pravi veliki ljetni hit, a Connectovci su tom pjesmom uspjeli približiti sjeverni mentalitet tempramentu juga.
http://www.youtube.com/watch?v=Ghj8oRCRhBY
Drugi dio Dance Koride nakon ponoći će preuzeti DJi elektronske glazbe koji će do jutra držati publiku na nogama. Organizator još uvijek nije najavio imena ovog djela događaja, no sudeći prema prošlogodišnjem izboru očekuju se samo probrani predstavnici klupskog zvuka.
Kako ove godine pazimo kome kupujemo poklone, jer smo morali stegnuti remenje, Božićni party idealan je način da darujte sami sebe. U vremenima zvončića, lampica, hrane i gužvi u splitskoj se koridi možete izboriti za svoje mjesto na plesnom podiju i uz pravi blagdanski ugođaj zaboraviti na vrijeme.
Ulaznice po cijeni od 30kn možete kupiti u pretprodaji od 07.12. na sljedećim lokacijama: Caffe bar Paradiso (vrh Marmontove), Kavana Ćakula (Riva) i Caffe bar Blue Eyes (Spinut).