Browse By

Blurred Motion Records predstavlja 10. izdanje!


Prvih 6 mjeseci rada “Blurred Motion Records” etikete (izdavačke kuće) obilježit će 2. kompilacija raznih internacionalnih izvođača pod nazivom: “Compiled Vol.2”. – Ovo je ujedno i 10. izdanje na etiketi, te je tako i obilježeno s 10 pjesama hard techno, schranz i industrial hardcore zvuka na kojima su radili renomirani producenti istih žanrova kao što su: Jason Little, Matthew, DJ Ogi, K-Höle, Blurix, Mokushi, X-Pose, Yves Kavella, Greg Notill, SlugoS, Tato, SML, Albert Kraner, Biomekanik.
Spomenuti producenti, autori traka ove kompilacije, angažirali su se kako bi u potpunosti podržali izdavačku kuću koja mladim, perspektivnim producentima postaje “odskočna daska”, a starijim i iskusnijim producentima “nova i sigurna platforma” za plasiranje svojih radova.
Gotovo sat vremena tvđih zvukova elektronske glazbe trebalo bi biti dostatno za uho svakog sladokusca žanra. – I opet, kompilacija je rađena konceptualno kako bi se mogla slušati kao “album” (kod kuće, u vožnji, na prijenosnom playeru, itd.), ali je ujedno i izvor “alata” za svakog DJa hardtechno, schranz i ind. hardcore zvuka koji želi osvježiti svoju kolekciju i repertoar novim kvalitetnim trakama.

Various Artists - Compiled Vol.2 LP | novo, 10. izdanje na Blurred Motion Records-u


Ovaj LP nosi redni broj BLMR010. – Izdanje je u prodaji od 16. travnja 2012., što znači da je već sada dostupno za preslušavanje i kupnju u trgovinama kao što su Somixx i Juno.
Popis pjesama na kompilaciji:
01. Jason Little vs Matther – Silent Conspiracy
02. DJ Ogi – Noga
03. K-Höle – Psycho Filth
04. Blurix – I.C.E.
05. Mokushi – Hurt U More
06. X-Pose – Mousetrap
07. Yves Kavella – Rhythm Of The Galleys
08. Greg Notill vs SlugoS – Et’s Calling (Tato remix)
09. SML & Albert Kraner – Citizen From Nowhere
10. Biomekanik – Step To This
Još jednom ponavljamo ono što smatramo edukativnim i važnim. – Podrži svoju scenu jer ti “jesi” scena. U sklopu toga, podrži i prvi zagrebački hardtechno / hardcore label: “Blurred Motion Records”.