Browse By

Blurred Motion Records: Going To Die EP


Ovog svibnja dolazi nam već drugo izdanje iz tvornice hard-zvuka. Ovog puta riječ je o 12. po redu na Blurred Motion Records-u, te debitantnom izdanju za hrvatskog producenta iz Zagreba, Chavi-ja pod nazivom “Going To Die EP”.
EP sadrži 4 hard-techno / schranz trake s prljavim industrijskim predznakom. Važno je napomenuti da je jedna od traka (“Murder in RTC”) rađena u suradnji s još jednim hrvatskim producentom pod nazivom “Noname”. U jedno smo sigurni – svaki fan prljavog i brzog elektronskog zvuka, ovim izdanjem će doći “na svoje”.
Chavi već radi na sljedećim glazbenim radovima, te od ovog mladog producenta i DJ-a možemo kroz bližu budućnost očekivati nova izdanja i glazbena iznenađenja. – Zagreb i Hrvatska općenito su napokon dobili još jednog “sina” hard techno zvuka.
Izdanje je u prodaji od ponedjeljka, 21. svibnja 2012. što znači da ga već sad možete poslušati i nabaviti u internet trgovinama kao što su Somixx i Juno.
Popis pjesama na EP-u:
01. Chavi – Going To Die
02. Chavi & Noname – Murder in RTC
03. Chavi – Chubby Lady
04. Chavi – Beat Shit
Ponavljamo poruku koju smatramo edukativnom i važnom. – Podrži svoju scenu jer ti “jesi” scena. U sklopu toga, podrži i prvi zagrebački hard-techno / hardcore label: “Blurred Motion Records”.