Browse By

Bijela čarolija oduševila regiju!


Najveća svjetska plesna atrakcija SENSATION INNERSPACE ispunila je beogradsku Arenu sa 11 000 rasplesanih posjetitelja u bijelom. Glazbeno produkcijski spektakl u budućnosti možda posjeti i Zagreb.
Najpoznatija svjetska dance atrakcija Sensation Innerspace oduševila je više od 11 000 rasplesanih posjetitelja u bijelom. Čaroban osjećaj pozitivne energije već na samom ulasku u Arenu govorio je da će se na Sensationu dogoditi nešto spektakularno. Arena je pretvorena u mjesto iz bajke, najbolja svjetska produkcija posjetiteljima je davala osjećaj da se nalaze na nekom drugom planetu, da su posebni i začarani.
Vodeći DJ-i svijeta kao što su Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell više od sedam sati publiku su vrhunskim izborom glazbe držali rasplesanom, sretnom i punom energije.
Svjetski spektakl Sensation u skorijoj bi budućnosti mogao posjetiti i Zagreb na radost mnogih ljubitelja ovog posebnog događaja, od kojih je velik dio njih i sam bio u beogradskoj Areni. Rasplesane se moglo vidjeti I mnoge osobe iz društvanog života Hrvatske.
Sve informacije o Sensation spektaklu potražite na www.sensation.com.