Browse By

Big Beach spektakl 21. srpnja dovodi Carl Coxa na popularnu plažu Zrće


Ono što je Madonna u popu ili pak Mick Jagger u rock glazbi to je Carl Cox u technu, legenda elektronske scene će tako u subotu 21. srpnja nastupiti na drugom izdanju Big Beach-a koji je prošle godine sa Fatboy Slim-om na popularnu plažu Zrće rasplesao preko 10 000 clubbera iz čitavog svijeta. Ograničeni paket EARLY BIRD ulaznica za BIG BEACH spektakl su od srijede 07. ožujka u prodaji po nevjerojatnih 49kn u sustavu PAPAYASHOP.COM.HR i EVENTIM-a.
BIG BEACH spektakl koji je prošle godine na plažu Zrće doveo svjetsku legendu FATBOY SLIM-a te rasplesao preko 10 000 ljudi i ovog ljeta na svjetsku kartu najpoželjnijih ljetnih zabava najavljuje spektakl dostojan renomeu glazbene plaže Zrće. Ono što je Madonna u popu ili pak Mick Jagger u rock glazbi to je Carl Cox u elektronskoj glazbi. Tako će ovogodišnji BIG BEACH plesat u ritmu još jednog legendarnog britanca koji je podsjetimo prije dvije godine zapalio prepunu Splitsku rivu.  Već je previše toga rečeno o jednom od najboljih DJ-a na svijetu. Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen, ambasador plesne glazbe te je prema mnogim glazbenim anketama ON najutjecajniji DJ na planeti. Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite ‘Worldwide Ultimatum’ etikete, te izdavanjem samo-produciranog albuma ‘At The End Of The Cliche’ na koji je skupio svoje 18-godišnje iskustvo. Trebalo mu je preko dvije godine da bi zasjeo na 22. mjesto britanske top liste. Paralelno stvara managersku tvrtku, ‘Ultimate Music Management’, koja pod njegovim vodstvom okuplja ljude od struke: Josha Winka, Laurenta Garniera i Judge Julesa.
Pojavljuje se na ‘Top Of The Pops’ i 1996. godine dodijeljena mu je drugu godinu zaredom internacionalna nagrada za najboljeg DJ-a godine. ‘Muzik Magazine’ okrunjuje ga istom nagradom (‘DJ Of The Year’) po izboru čitatelja, a istu osvaja i u Škotskoj, Irskoj, Francuskoj i Njemačkoj. Pojavljuje se na naslovnicama najčitanijih engleskih glazbenih easopisa uključujući ‘Mixmag’, ‘DJ Magazine’ i ‘Wax’, te postaje dio prestižnog ‘Kiss FM’-a gdje subotom ima svoju emisiju ‘Ultimate Mix’. Slušatelji su ga izabrali za najboljeg DJ-a i miksera godine (‘DJ Mixer Of The Year’).
Tresao je plesne podije širom svijeta i svirao na mjestima koje DJ-eva ruka još nije dotakla, održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi, nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji.
HRVATSKA će tako stati uz bok razvikanim destinacijama te ponuditi dodatan razlog da inozemni gosti svoj godišnji odmor rezerviraju baš u Hrvatskoj na Big Beach spektaklu na plaži.
BIG BEACH PROGRAM:

  • 21:00 PAPAYA RESIDENT DJ
  • 22:00-23:00h JON RUNDELL
  • 23:00-02h CARL COX
  • 02:03h PERO FULLHOUSE

START: 21H / END: 03h
AFTER PARTY: PAPAYA & AQUARIUS