Browse By

Beck'sperience se vraća na velika vrata

Emilio Dalbello i Mare Milin krenuli sa zagrijavanjem za vruće Beck’sperience ljeto – Legendarni glazbeni projekt ponovno spaja vrhunsku glazbu s ljubiteljima njemačkog piva broj jedan u svijetu.
U opuštenoj atmosferi kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu najavljen je veliki povratak legendarnog glazbenog projekta na hrvatsku scenu – Beck’speriencea. Novosti koje donosi glazbeni program ovogodišnje Beck’sperience sezone najavili su Mare Milin i resident DJ projekta Emilio Dalbello, dok je detalje otkrila Ana Krstulović, marketing menadžerica za premium brendove Zagrebačke pivovare. Tako ovog ljeta u gradovima na obali i u unutrašnjosti Hrvatske neće nedostajati dobrih glazbenih partyja u organizaciji njemačkog piva broj jedan u svijetu.
Zahvaljujući povratku glazbenog projekta Beck’sperience, ovogodišnja sezona Beck’s promocija iznova vraća glazbu kao medij komunikacije, organizirajući DJ natjecanja u omiljenim hrvatskim klubovima. Riječ je o nadmetanjima u kojima će se najbolji polaznik hrvatske DJ akademije natjecati s predstavnikom njemačke DJ škole uz resident DJ-e turneje koji će dodatno zagrijavati atmosferu najnovijim zvukovima elektronske glazbe.
Uz samo predstavljanje projekta, svi prisutni imali su priliku i sami se okušati u DJ nastupu čije je male tajne netom prije otkrio resident DJ projekta Emilio Dalbello i uveo ih u svijet velikih DJ majstora. Samo najhrabriji odvažili su se stati iza DJ pulta i okušati se u ulozi DJ-a, što je oduševilo sve prisutne i na najbolji mogući način uvelo ih u vruće ljeto uz Beck’sperience.
Dobar provod i osvježenje uz broj jedan premium pivo i prigodne zalogaje nastavilo se uz zabavni Beck’sperience DJ blok koji je svojim nastupom upotpunila Mare Milin.