Browse By

Beat the heat u Aquariusu!


Još jedan od sve brojnijih majstora nizozemske škole DJ Chuckie, često laskavo nazivan „kraljem miksa“, otvoriti će prvi kolovoški festival u Aquariusu – BEAT THE HEAT. Njegov posljednji veliki hit  „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ te plesna petarda „Guess What“ dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radia 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao ga je i slavni David Guetta.
Dirigentska palica drugi dan festivala pripasti će kraljici vrhunske zabave Niki Belucci, koja je odavno osvojila sve titule sa superlativima – najerotičnija, najatraktivnija i najtraženija DJ-ica na svijetu. Bivša porno diva iz Mađarske zagrijat će sve prisutne svojim ultimativnim hitom „Get Up!“ u sklopu svog lepršavog seta, po kojima je poznata.
I za posljednji dan festivala iz Švedske nam stiže Avicii, proglašen najboljim DJ-em/producentom  u usponu za 2009. godinu. Ovaj 20-godišnji producent u svojoj je mladoj karijeri ostvario zavidne suradnje – radio je remikseve za Bob Sinclara, Rogera Sancheza, Davida Guettu, Toni Braxton te Tiësta. Masovno se probio hitom „Ryù“ prošle godine, koji je na svim svjetskim postajama bio među Top 20 cijela četiri tjedna.
Aquarius ove godine na Jadran dovodi trenutno najaktualnije i najsvježije DJ-eve koji pune svjetske klubove i arene, te diktiraju nove smjerove na klupskoj sceni. Ne propustite nove plesne ritmove na našem ljetnom podiju na Zrću!
02.08.2010.
CHUCKIE
www.djchuckie.com
www.myspace.com/djchuckie
03.08.2010.
NIKI BELUCCI
www.niki.belucci.hu/
www.myspace.com/nikibelucci
04.08.2010.
AVICII
www.avicii.com/
www.myspace.com/avicii
Limitiran broj karata u pretprodaji po cijeni od 220kn mozete kupiti na www.eventim.hr ili www.novalja.com.
Linkovi:
www.aquarius.hr
www.youtube.com/aquariuszrce