Browse By

Barbarellas Adriatica večeri u Pirovcu – dvostruka vikend poslastica 8. i 9. kolovoza

8. kolovoza FACT večer uz Kenny Larkina, Petra Dundova, Doksera i Malandra jr. 9. kolovoza Into The Wild Festival uz Valentino Kanzyanija, Dub Sones, Mariano Mateljana, Aneuria i Ian F. Cijene ulaznica za Adriatica večeri su snižene i iznose 50 kuna po večeri, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro.
Nakon sjajnog početka samostalnog života kluba Barbarella’s, za koji su ovaj ponedjeljak bili zaslužni Ivan Smagghe, Justin Robertson i Jan Kinčl Zero, vrijeme je da se krene dalje s akcijom. Klub Barbarella’s u Pirovcu nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri Adriatica Nights tijekom kolovoza.
Legendarni klub na otvorenom ovaj vikend nudi dvostruku poslasticu s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima koji predstavljaju živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače. Cijena ulaznice za Adriatica večeri je snižena i iznosi 50 kuna po danu, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro.
8. kolovoza na rasporedu je večer koju režira FACT kolektiv promotora. U goste dolazi Kenny Larkin, techno šampion iz Detroita s 20-godišnjom karijerom iza sebe, domaća techno legenda Petar Dundov, najbolji techno glazbeni proizvod iz Argentine Dokser i talijanski minimal techno producent glazbenik i slikar Malandra jr.
9. kolovoza odvija se drugi Into The Wild Festival koji je dom pronašao u Barbarella’s klubu. Noć je u znaku jednog od otaca slovenskog techna – Valentino Kanzyani u goste dovodi prijatelje. Dub Sones je dub techno projekt koji s Kanzyanijem priprema release na novoj etiketi Greentech. Pult dijele s mladim Splićaninom čije vrijeme tek dolazi i koji pliva protiv mainstream struje – Marianom Mateljanom. Uz njega Into the Wild publici predstavit će se i već poznati slovenski dvojac Aneuria i Ian F. dečki koji stoje iza etikete Colors i istoimenog party serijala u Ljubljanskom klubu K4.
Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.
Barbarella’s Discoteque ljetni program 2014
8. kolovoz, petak – Kenny Larkin – Petar Dundov – Dokser – Malandra Jr.
9. kolovoz, subota – Valentino Kanzyani – Ian F B2B Aneuria – Mariano Mateljan – Dub Sones
15. kolovoz, petak – Max Cooper – Petar Dundov – Dub Sones
16. kolovoz, subota – Stacy Pullen – Eddy Ramich – Borut Cvajner
22. kolovoz, petak – 20 years of Wiggle with Terry Francis – Nathan Coles – Pyztek
23. kolovoz, subota – Darren Emmerson – Pier Bucci – Sergej Snooze
30. kolovoz, subota – Carl Craig – Dub Sones – Miro
Sve informacije provjerite na facebook stranici www.facebook.com/BarbarellasDiscotheque
Ulaznice možete kupiti na stranici Resident Advisor, http://www.residentadvisor.net/club.aspx?id=58189 , Watch The Garden Grow http://www.watchthegardengrow.eu/tickets , a za Into The Wild i na stranici Entrio.hr i svim prodajnim mjestima.
Kreirajte si vikend ispunjen sunčanim danima i plesnim večerima. Panturist Arriva vozi iz Slovenije, Italije i Hrvatske prema Šibeniku, Tisnom i Pirovcu, a povoljne cijene za direktne ili kombinirane rute pogledajte na www.goopti.com, www.panturist.hr ili www.arriva.si i prvih 20 koji rezerviraju prijevoz na Goopti.com s bilo koje relacije, uz upisivanje koda PC7SA655SP dobivaju popust od 5 eura.
Ograničen broj smještajnih kapaciteta bit će omogućen na lokaciji The Garden Tisno, u malenom zaljevu s privatnom plažom i restoranom, samo 15 minuta vožnje autom do kluba Barbarella’s u Pirovcu. Možete birati između apartmana i luksuznih Shikar šatora, a sve upite pošaljite na apartments@thegardentisno.com or camping@thegardentisno.com