Browse By

Barbara Tucker feat. Playone


Kraljica klupske scene ponovno surađuje s timom PlayOne. Izlaskom singla ‘Feeling Like A Superstar’ Barbara Tucker je najavila suradnju s PlayOne-om na svome novom albumu. Domaći dvojac podpisuje produkciju, aranžman i mix jedne od verzija njezinog novog single-a ‘Feeling Like A Superstar’, na kojem je koaranžerski sudjelovao i Slow Mo`T – piše Otvoreni.hr.
Pjesma se već može čuti na američkim radio stanicama u različitim verzijama, a inozemne zvučnike trese i mix hrvatskog dvojca. Barbara će osim s PLAYONEOM na novom albumu surađivati i s velikanima svjetskih razmjera, Davidom Moralesom, Taitom Tikarom, Gorgiem Porgiem i Kidom Chrisom, što govori o kvaliteti našeg dvojca. House dvojac PLAYONE, kojeg čine Darko Juranović D`Knock i Davor Žagar DJ Fresh Jay iza sebe imaju već dva singla ‘I Found A Place’ i ‘Let It Shine’ na kojem gostuje megapopularna Barbara Tucker, kraljica svjetske klubske scene, koja je već godinama prisutna na vrhovima internacionalnih top lista.Suradnja s Barbarom samo je uvertira u njihov producentski rad u 2010.
Osim aktivne glazbene producentske dijelatnosti D`Knocki Fresh Jay vlasnici su internet televizije LiveInTheMix i kompanije Urbani Zvuk Entertainment koja se bavi produkcijom video spotova i dokumentarnih filmova. Rođena u New Yorku, Barbara Tucker priznata je soul vokalistica, autorica i tekstopisac. Do sada je surađivala s Wyclefom Jeanom, Georgeom Clintonom, Daveom Stewardom, Pet Shop Boysima, Deee Liteom, Shannon, C&C Music Factoryem, Soul Systemom, Jayem Williamsom te brojnim drugim velikim imenima. Ostvarila je suradnju i s brojnim producentima poput Davida Guette, Tommyja Mustoa, Little Louie Vegae, Dannyja Tenaglie, Erica Morilla, Full Forcea te DJ Pierrea.
Od brojnih hitova moramo istaknuti single ‘Precious Love’ koji je prije nekoliko godina vladao svjetskom klubskom scenom. Svojim vokalom, kombinacijom soula i housea obilježila je klupsku scenu, a s Mary Jay Blidge, Arethom Franklin, Jozelyn Brown i Anitom Baker predstavlja najpopularnije i najkvalitetnije svjetske volkalistice. PLAYONEs Barbarom Tucker kreće na promotivnu klupsku turneju po Europi koja će obuhvatiti party megapolise Berlin, Barcelonu, Rimini, Prag…
Osim turneje u pripremi su i remixevi single-a ‘Let it shine’ koje će raditi više priznatih svjetskih DJ-a i producenata, dok će video spot singla kroz nekoliko dana imati promociju na kanalu MTV Europe.