Browse By

Barbara Tucker ekskluzivno u Zagrebu!

Jednu od najpoznatijih ženskih vokala današnjice, prošle godine smo mogli čuti u sklopu najvećeg ljetnog klupskog festivala Papaya Day & Night u klubu Papaya (Novalja, plaža Zrće). Osim nastupa, Barbara je eksluzivno za glazbenu kompilaciju Papaya Day & Night vol.4 snimila pjesmu “I found a place” čiju produkciju potpisuje naš producentski dvojac PlayOne (Fresh Jay & D’Knock).
Barbara Tucker u subotu u popodnevnim satima dolazi iz New Yorka u Zagreb povodom sudjelovanja u velikom “glazbenom projektu”. Sami koncept tog “glazbenog projekta” biti će predstavljen hrvatskoj publici početkom travnja.
Barbara Tucker je afroamerička pjevačica/pisac stihova/koreografkinja house glazbe te blues/soul glazbe koja je rođena u Brooklynu. Barbara je popularna pjevačica s bazom u New Yorku i promotor čiji se utjecaj na vodeću glazbenu struju osjeća već zadnjih 15 godina.
Devedesetih godina 20.st. i početkom 21. stoljeća Tucker je postigla niz hitova na ljestvici Hot Dance Music/Club Play, što uključuje sedam pjesama koje su osvojile prvo mjesto. Svjetski poznata glavna diva dance glazbe više je od samog vokaliste – ona diše kako bi prenijela duh ljubavi s pozornice na podij.
Barbara sa hitom „Most precious love“ u 2006. godini osvaja vrhove svih top ljestvica, a već drugu godinu zaredom ekskluzivno za Papayinu kompilaciju „Day & Night vol.5“ radi himnu kluba Papaye koja će predstavljati nadolazeću sezonu.
Barbara je proputovala i/ili snimala s pratećim vokalima za “Pet Shop Boys”, Davea Stewarda, “Deee-lite”, Wyclef Jean, Georga Clintona i “Reel to Reel”. Također, radila je koreografiju i/ili plesala sa Shannon, “C&C Music Factory”, Jayjem Williamsom, Sabel, “BWP”, Johnnyjem O, Jovannom, Butchem Quickom, “Soul System”, i “Too Nice”.
Prošlogodišnji hit singl „I found a place“ za kompilaciju Papaya Day & Night vol. 4 Barbaru zajedno s producentskim dvojcem PlayOne (Fresh Jay & D’Knock) svrstan je u vrhove svih regionalnih radio postaja. Suradnja s Barbarom nastavlja se na novom glazbenom projektu koji se još drži u tajnosti, a Barbara obećaje senzaciju!
Osim u studiju PlayOne-a, Barbara će za potrebe „novog glazbenog projekta“ snimiti i kadrove za video reklamnu kampanju i spot, a Barbarin nastup možete vidjeti u sklopu najvećeg ljetnog klupskog festivala Papaya Day & Night u klubu Papaya na plaži Zrće.
PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER FESTIVAL 2009.
15/07 PAUL VAN DYK
16/07 TO BE CONFIRMED
17/07 SHARAM from DEEP DISH
18/07 FREEMASONS (After Beach party 16-20h)
PLAYONE feat. BARBARA TUCKER (night)
Prodaja ulaznica: www.eventim.hr ; www.novalja.com