Browse By

ATRAKTIVNA PETRA RASPLESALA SHAMBALLU

Zvijezda vrućeg ljetnog hita Ajmo plesat, talentirana osamnaestogodišnja pjevačica Petra Kovačević održala je prvi samostalni zagrebački koncert i rasplesala Shamballu! Uz svoj ljetni hit Petra je otpjevala neke od najvećih domaćih i stranih hitova današnjice što je oduševilo brojnu publiku koja je mladu glazbenicu nagradila ovacijama.
 
“Presretna sam jer me publika u Shamballi ovako lijepo prihvatila. Ugodno sam iznenađena što su samnom od riječi do riječi otpjevali tekst moje pjesme Ajmo plesat. Ovo je bio veliki izazov za mene, zahvaljujem se svima na prekrasnoj večeri, s nestrpljenjem očekujem novi nastup i veselim se sljedećem zajedničkom provodu!” – izjavila je mlada glazbenica Petra Kovačević.
 
U nezaboravnom provodu uz brojne posjetitelje uživali su i radijski voditelj Dalibor Petko, glazbeni producent Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom te popularna Zorica Dumančić po kojoj je nastao nesvakidašnji istoimeni hit tamburaškog sastava Mejaši.
 
Mlada pjevačica iz Novalje ističe se stasom i glasom a njezin ljetni hit Ajmo plesat postigao je veliki uspjeh i zavrtio se na svim najboljim partijima ovog ljeta. Petra će uskoro predstaviti i novu pjesmu na kojoj ovih dana marljivo radi s glazbenim producentom Branimirom Mihaljevićem. Vesela plesna pjesma, zaraznog ritma i teksta zasigurno će oduševiti slušatelje diljem Hrvatske i mladoj perspektivnoj pjevačici donijeti nove poklonike.
 
Videospot za pjesmu AJMO PLESAT možete pogledati na sljedećem linku:
http://youtu.be/hcicBVWD8w0