Browse By

Astralis u Aquariusu

astralis
Ponosni na svoj novi projekt, organizatori i rezidenti Astralisa, Ludvig & Go Cut najavljuju spektakl kakvog dugo nije bio u klubu Aquarius! Vraćamo se nakon više od 2 mjeseca, u međuvremenu se bavimo završavanjem dokumentarnog filma “Astralis – institucija”, za koji smo sigurni da će biti hrvatski hit film u 2010. godini – ističu organizatori.
Na nadolazeći Astralis party… domaći line up, 3 vrhunska plesna podija, upad sitnica! Uz rad na filmu, našli smo vremena i za organizaciju novog partya i konačno se ukazala mogućnost da širokoj publici promoviramo domaće DJe, te da pružimo priliku i novim imenima koja su nastala na Radiodeejay akademiji. Željeli smo ponuditi veliki izbor glazbe kakva je baš kod nas u Zagrebu popularna. Idemo napraviti vrhunsku zabavu, provod za pamćenje, isto tako želimo da publika nakon ovog Astralisa prepoznaje izvođače uz koje su partijali cijelu noć, kaže Go Cut.
I da, schrantz se piše bez t, omaknulo nam se. Svi izvođači biti će predstavljeni u popularnoj emisiji Zagreb DJ Music, na Plavom radiju, srijedom od 22:00 do ponoći. Ako niste iz Zagreba, ovu emisiju možete pratiti na www.plaviradio.hr.