Browse By

Astralis feat. Suzuki u Aquariusu

U petak, 28.8., u klubu Aquarius Astralis započinje svoju 12 sezonu! Veliko otvorenje uveličat će DJ koji osvaja svojom glazbom i karizmom, DJ koji je već punih 12 godina miljenik zagrebačke publike, DJ kojeg prati glas jednog od najinovativnijih svjetskih umjetnika: Tsuyoshi Suzuki!

ASTRALIS
Astralis je najstariji i jedan od najuspješnijih projekata hrvatske klupske glazbene scene. U proteklih 11 godina Astralis je među ljubiteljima elektronskog zvuka stekao kultni status i prepoznatljivi glazbeni izraz. Astralis party je događaj vrhunskog provoda i zabave, a ujedno predstavlja promociju najnovije svjetske klupske glazbe, te vlastite autorske audio i video produkcije. Astralis zato i zasluženo nosi počasni naziv: „Institucija Elektronske Glazbe.“

Najpoznatiji japanski DJ, živuća legenda, glazbeni genije kojeg nazivaju Psytrance Bogom. Nakon završetka filmske akademije u Tokiju, Tsuyoshi seli u London gdje osniva Matsuri Productionsi počinje život globalne DJ zvijezde. Svira na najvećim svjetskim partyima poput Love parade, Fuji Rock Festival, Tribal Gathering, Phoenix festival, Rainbow i Earthcore. U New Yorku se udružuje sa Ken Ishijem i pokreće Far East technology u klubu Twilo, a u Londonu svira za Return to the Source na Brixton Academyu. Tamo nastaju projekti Bass chakra, Mumble, Prana, Legal Mission i Joujouka, koji povezuju elektroniku i indie rock.
Nakon 4 godine od njegovog zadnjeg gostovanja u Zagrebu, gospodin Suzuki će nas ponovo počastiti svojim prisustvom, ovoga puta pridružit će mu se i japanska umjetnica Nana Watanabe.
Cijena ulaznice 70 kn.

Tsuyoshi Suzuki